lördag, oktober 05, 2013

Putsat och fejat

I fredags tog jag ledigt och rensade i garaget. Plockade ut, sorterade och stoppade tillbaka typ. Det tog mer än halva dagen. Sen började jag städa upp i skräphörnan i trädgården. Michael kom också hem och fixade på eftermiddagen. Han köpte hamburgare till oss också. Vi firade fredag med lite ostar. Jag nattade Elliott och sen såg vi ett avsnitt av CSI efteråt.

Idag har vi städat och städat och Michael har rensat ogräs mellan stenarna på framsidan och klippt gräset. Jag fejade på väggar och golv i tvättstugan och arbetsrummet. Elliott ville absolut inte på Mulle så han fick hoppa över. Var nog inte lönt att anmäla honom denna terminen. Sen gjorde jag rent allt kakel i badrummet. När det var klart så tog Elliott och jag en paus och åkte till IKEA och åt lite middag.  Michael skulle följt med men fick ont i magen, förmodligen pga stress :-(. När vi kom hem efter ett besök på Ica för lite lördagsgodis, så fortsatte jag städandet. Nu var det dags för Elliotts rum, hall och sovrum. Sen var det kväll och dags för att äta.

Jag sydde förresten kuddfordralen också på förmiddagen. De blev bra! Det tog kanske 5 min per kudde. Så himla snabbt alltså. Det är ju jättebra att veta. Nu var det ju inte direkt några konststycken inte. Men då kanske jag kan försöka mig på lite mer komplicerade kuddar en annan gång. Hade ju varit kul att välja fäger och tyger själv!

Vi lagade middag (entrecote) och det var inte gott. Köttet luktade jättekonstigt när jag stekte det. Inte dåligt men väldigt mycket ko eller nåt. Michael tyckte det var gott. Jag tog bara några tuggor och sen ville jag absolut inte ha mer. Usch och fy mår illa bara jag tänker på smaken/lukten. Så det var ju trist. Tur att vi hade god sås och potatis.
Jag fortsatte feja men det är svårt att se när det är mörkt. Så jag får väl ta resten imorgon.
Imorgon är första visningen och den är bara för VIP så det är inte säkert att det kommer någon.
Nästa vecka går huset ut på nätet och sen är det visning tre gånger tror jag. Vi får se hur det går. Det är ett himla fint och trevligt hus. Jag hade velat ha det :-D.

Annars är det just nu helt oklart på lägenhetsfronten. Kollektivlägenheterna verkar bli uthyrda till andra som stått i kö, men det finns ev en annan som blir ledig nu som vi ska titta på. Fast det var ju så bra med de som låg på hörnet och hade både fin utsikt och dagssol på loftgången. Så det var ju synd att vi inte kunde få dem. Hade jag inte varit så rädd för att sitta fast med för hög hyra så hade jag tagit köpelägenheten. Den är så himla fin och mysig. Men det vågar jag nog inte. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra? Nåja, jag får väl tänka ett par gånger till och så titta på lite fler lägenheter kanske. Om jag hittar någonting intressant. Ja, ja. Det är som det är. Det ska väl bli till det bästa får man hoppas.

Nu ska jag gå en kvällsrunda med Oscar. Det ska bli skönt att komma ut lite. Även om jag är trött i fötter o rygg nu :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Duktig du är Katta! Med allt städande och fixande. Såg att garaget städades när jag körde till dagis men du var inte där när jag hade lämnat Josephine. Tror ni kommer sälja huset ganska fort, lagom prisklass och storlek när man flyttar från lägenhet med ett barn. Allt kommer ordna sig bra vet du. Josephine saknade Elliott på Mulle idag. Hade varit jätteroligt idag.

Kram kram Becka

Kattalena sa...

Hehe, tack Becka! Skönt att ha fått det gjort! Nu behöver det inte slitas mer. Puh!
Vad kul att de haft roligt på Mulle. Elliott är väldigt skeptiskt. Fattar inte varför, han har haft roligt varenda gång han varit med :-)