torsdag, mars 14, 2013

Hemifrånjobb

Idag jobbade jag hemifrån. Så himla skönt. Slippa göra sig iordning, bara kunna sätta sig direkt och jobba. Jag fick gjort massor. Och ännu bättre att man kan slänga in en tvätt då och då. Så har man det gjort innan helgen. Till frukost mixade jag min lilla gröt och till lunch åt jag gårdagens rester av Flygande Jacob. Praktiskt. Så slösar man ingen tid på att laga mat eller så på lunchen. Tog med det till skrivbordet. Det var faktiskt godare iskallt än uppvärmt. Så efter att ha värmt nästan hälften bestämde jag mig för att äta resten kallt. Mycket bättre.

Michael hämtade Elliott och jag jobbade lite till efter att de kom hem. Elliott trampade på/lekte med trampmaskinen när jag satt och jobbade :-D. Han tycker att den är väldigt rolig.
Tramp a la Elliott style... 
Sen åkte jag och handlade till maten, det blev spagetti med köttfärssås idag. Michael lagade. Det var gott! Sen gick jag ut en runda med Oscar som bara ville hem. Så fort han fick chansen tvärvände han för att gå hemåt. Han fick ändå hänga med på en runda. Men han gillade det inte. Så tillslut fick han till sin stora lycka gå hemåt igen. Jag som för ovanlighets skull tyckte det var riktigt skönt att gå (men kallt) och kunde ha gått en bra stund till.

Så här tjusig är vår soffa. Man kan säga att den är GANSKA sliten. Tur att det går att dölja med en stor filt över sittkuddarna. De andra kuddarna håller på att falla samman, speciellt innerkuddarna som är gjorda av något material som inte håller ihop, så luddet åker liksom ut och de går sönder. Deras ytterfordral är i tvätten och det har stora revor och trådar och håller nog inte så himla länge till.

Jag hoppas få inspiration och tid till att sy nya överdrag så småningom. Soffan tycker jag nämligen så mycket om så den vill jag inte bli av med i första taget :-). Ska se om jag hittar sånt där pälsigt mjukt tyg som inte är allt för dyrt. Det går åt mycket tyg till att fixa den här soffan kan jag säga.

Nu är jag trött och ska sova. Har precis testat apotekets "Frukt och fibrer". Får se vad det innebär... de skulle tas på kvällen och skulle få magen mer i trim. Natti natti.

Inga kommentarer: