torsdag, mars 14, 2013

Så var det sammanfattningsdags

Söndag: 
Elliott, mamma och jag var på barnteater och såg "Vännerna i Kungaskogen". Bra teater och rolig musik :-).

Innan vi gick dit åt vi lunch på Rosegarden. Trevligt! Elliott gillade att åka rulltrappa inne på Åhléns som vi gick igenom för att komma till teatern.

Det var sjukt blåsigt, nästan snöstorm och himla kallt ute. Efter teatern lämnade vi av mamma hemma hos sig och fick med oss chokladfondue och jordgubbar hem (mums!)


När vi kom hem så åt vi jättegod vegetarisk lasagne som Michael lagat. Sen spelade vi Uno med Elliott.
Innan jag skulle iväg på meditationen så åt vi chokladfondue. Mumsfilibabba. Sen var jag hur mätt som helst. Brukar inte äta så nära inpå meditationen, så undrade hur det skulle gå. Men det gick bra :-)!
Det var en ovanligt spännande meditationsgång! Vi fick testa att ge och ta emot healing. Spännande!

Måndag:
Steg upp och trampmaskinade 20 min + gjorde mina ryggövningar. Mycket nöjd med det!
Mina föräldrar hämtade Elliott och efter jobbet åkte jag dit. Efter lite funderingar kring vilken pizzeria vi skulle välja så bestämde vi oss för Erikslusts pizzeria. Michael som hade kört hem för att gå en runda med Oscar hämtade med sig pizzorna på vägen tillbaka. Jättegod pizza var det, en av de godaste jag ätit på länge! Elliott var också väldigt glad för sin och åt massor. Vi hade en mycket trevlig kväll och åkte hem lite i senaste laget för att vara vardag. Elliott somnade sent :-).
Redan införskaffat påskris i glada färger och som Elliott pyntat med ägg :-)

Tisdag:
Vi jobbade som vanligt. Jag lunchade med Catta och vi åkte till Vapiano. Jag åt en risotto med svamp. Jättegott faktiskt! Jag hämtade sötskrutten på förskolan. Hans förskolebästis är hemma sjuk i influensa och fröken sa att idag hade det märkts att Elliott saknat honom. Elliott hade hängt med henne hela dagen. Hållt hennes jacka när hon gick på toaletten och allt. De hade haft det så mysigt så :-D. Elliott och jag gick hem och vi lekte "lilla prinsessan", spelade Uno, lekte kurragömma och la pussel. Sen var jag helt slut. Så då byggde vi en koja i soffan och tittade på Rosa Pantern.

Michael kom hem från jobbet strax före sex, jag åkte iväg på oljemålningen och det var hur kul som helst. Vi skulle måla "upprepningar" och ur fantasin, det började förra gången och då hade jag inte en susning om vad jag skulle måla. Så jag satt och stirrade på ett tomt papper de sista 20 minuterna typ... Men idag fick jag lite figurer att titta på så då började jag måla på det. Det var skojskoj!
När jag kom hem så sov sötskrutten och Michael behövde jobba, så jag satte på "Vampire Diaries". Första avsnittet. Får se om den är något för mig. Sen gick jag och la mig.

Onsdag:
Steg upp och trampmaskinade 20 min + gjorde mina ryggövningar. Jag vaknade typ halv sex så jag hade gott om tid. Jag kan inte nog säga hur nöjd jag är med att kunna träna hemma! Det är fantastiskt bra! Varannan dag är perfekt.

På jobbet hade jag två långa möten. Det ena mötet på lunchen. Chefen hämtade mat (grekiskt grillspett med friterad potatis, tzatsiki och grekisk sallad) som vi åt under mötet. Mycket gott!). Båda mötena var roliga och bra!

Jag hämtade Elliott på förskolan och vi gick till Ica och handlade. De hade varit mycket ute, jag hade glömt att lämna hans tjocka ytterbyxor på morgonen. Men som tur var kunde han låna ett par på förskolan. Puh! Jag hade lite ångest över att han inte hade haft dem med sig.
Hemma var här massor att plocka undan, fattar inte var alla saker och all disk kommer från? Och så lagade jag Flygande Jacob och slängde in tvätt. Vi åt när Michael kom hem. Sen spelade vi Uno och la pussel i stort sett tills det var läggdags. Michael jobbade även denna kväll, så jag kollade ytterligare ett avsnitt av Vampire Diaries men var så trött att jag i stort sett inte såg någonting utan somnade hela tiden, så jag gav upp och gick och la mig (väldigt tidigt).

Inga kommentarer: