tisdag, mars 19, 2013

Helgen

Fredag: 
Vi jobbade som vanligt, på lunchen gick vi till New York pizzerian. Efter jobbet körde vi och hämtade thai och kinamat och åkte hem till mina föräldrar. Min moster Annika var också där och åt med oss. De hade hämtat Elliott på förskolan tidigare på dagen. Han hade spelat biljard med pappa större delen av eftermiddagen och han busade med Annika när vi skulle äta. De kastar också gris. Vi firade fredagskväll med mina föräldrar och spelade Uno, la pussel och åt osthjärtan :-)

Lördag:
Elliott ville äta frukost på Systrar och Bröder så det gjorde vi. Det var inte så jättegott men Elliott var nöjd! Nästa gång vi går ut för frukost blir det nog hotellfrukost istället, den är mycket bättre. Efteråt åkte vi till Muséet. Gick både på Malmöhus slott, tekniska och det som har fotoutställning. På muséet pratade Elliott om fängelsehålorna (där vi var sist). När vi kom bort mot fängelsehålorna så vågade han inte gå ner. Det var för läskigt, hehe. Så vi gick till jordbävningen istället :-D. Sötskrutten! Och på tekniska finns det alltid massor att göra. Lekland och Experimentarium.
Den nöjda minen när han tänkt hitta på något busigt med dammsugargrejen :-)
Kul små bilar? att åka på fanns där också
Efteråt skjutsade vi Michael till demonstrationen "Rädda vården". Elliott och jag gick till ostaffären och köpte några goda ostar, Elliott fick smaka på massor och tyckte alla var goda :-D. Det var sjukt kallt och blåsigt ute. Vi hämtade upp Michael och så åkte vi och köpte presenter till Oscar innan vi körde hem. Herregud vad trött jag var efter denna dag :-). Helene och jag skulle ha fikat men jag var helt slut så vi ändrade till söndagen istället. Oscar fick presenter när vi kom hem. Han fyllde år förra söndagen, men vi missade det!!! Så taskigt... Så vi bestämde att vi skulle fira hans 9-årsdag denna helgen istället. Finaste, bästa vovven!!!
Han blev mycket glad för sin knorr. Fick puff och gosedjur också.
Resten av dagen hade vi hemmamys. La pussel, spelade Uno och Olsson, lekte kurragömma och så åt vi mat mitt på dagen. På kvällen åt vi ostar och dippade morots- och gurkstavar. Jag nattade sötskrutten. Vi orkade bara se ett Mia på Grötö sen innan vi gick och la oss.

Söndag:
Jag steg upp och trampade på trampen i 25 minuter och sen lite ryggövningar. Vi åt frukost och tog det lugnt hela förmiddagen. Började städa undan lite därhemma och busade med sötnosen. Vi lagade tacos till middag ganska tidigt. På seneftermiddagen träffade jag Helene på en liten fika. Hon har brutit nyckelbenet och haft en massa strul med försäkringskassa och läkare men nu verkar det äntligen ha ordnat sig lite. Så det var ju bra. Hon har jätteont stackaren... Efter fikat åkte jag hem om en stund innan kvällens meditationskurs. Denna gång var det färgmeditation. Det var bra som vanligt, fast förra gången var nog bästa hittills :-). Hemma tog vi fram resten av ostarna och åt dem medan vi såg ett Mia på Grötö. Sen var det nannedags...

Inga kommentarer: