lördag, december 08, 2012

Lördagssjuk

Idag är det lördag och i natt hade jag feber. Kände redan när jag la mig att jag frös ovanligt mycket trots vetevärmaren. Mitt i natten vaknade jag och frös och mådde konstigt och hade ont i huvudet (och halsen). Tog tempen och såklart att jag hade feber. Det blev dåligt med sömn efter det...

Elliott och Michael spelade wiii efter frukost. Själv har jag spenderat större delen av dagen i sängen. Himla dum dag att bli sjuk på tycker jag. Helg och vi som skulle gå på julmarknad på Katrinetorp och sen på Tors födelsedagskalas. Nu missade jag båda :-(.

Elliott hade verkligen sett fram emot att få åka på kalaset. Som tur är fick han följa med mina föräldrar dit! Han var sååå glad när de kom och hämtade honom och han har säkert haft det jättebra! Han är fortfarande där :-).

Michael som varit sjuk hela veckan verkar mycket bättre nu! Så det är ju himla bra. Själv hoppas jag vara frisk imorgon igen. Tycker att jag känner mig lite bättre redan... Håller tummarna för att mitt immunförsvar är starkare nu än det var i våras...
Förresten mår jag så mycket bättre sen jag fick höjt levaxindosen. Mina magbekymmer är mer sällsynta och jag är inte så sjukt trött som jag var innan. Så det var nog väldigt välbehövligt.

I övrigt har veckan varit fylld med jobb. Men nu är årsredovisningen inne på sitt slutskede och koncernens BR och RR + kassaflödesanalys är gjord. Så snart kan jag lämna årsbokslutet bakom mig. Bara inkomstdeklarationerna och lite finlir på ÅR som är kvar att göra. Så nu är det bara att ta tag i det "nya" året :-).

Dags att nanna snart, känner mig väldigt trött. Tänkte bara vänta in sötskrutten, fast han sover nog redan när han kommer hem :-)

Inga kommentarer: