söndag, november 18, 2012

Fullmatad helg

I fredags jobbade jag som vanligt. Och jag trodde jag skulle hinna med så mycket men det gjorde jag inte. Jag hann i alla fall med lönerna och det var ju det viktigaste :-D. Så kom ett mess på telefonen vid kvart över fem. "Du kan få gästlisteplats på Kris Kristofferson"... Oj vad jag funderade. Jag menar Kris är ju så himla bra!!!! Men jag ville både hinna med jobb och hemmakväll med famlijen. Jag bestämde mig för att inte bestämma mig än, hehe. Och så var Michael och Elliott snälla och hämtade mig på jobbet så vi kunde åka hem och laga tacos. Det var mysigt. Vi hann till och med äta lite chips och dipp innan jag bestämde mig för att gå på konserten. Då skulle Elliott ändå sova :-)

Konserten var i St Johanneskyrkan och det var jättebra! Det märktes att han blivit äldre sen senast jag såg honom. Rösten var inte riktigt på topp men så var han också väldigt förkyld och snöt sig hela tiden. Men han har ju gjort så många fantastiskt bra låtar! Och har har charmen kvar. Men han såg lite härjad ut. Så är han också 76 år... Coolt att fortfarande vara ute på turné. Och hans dotter sjöng och spelade banjo i några duetter, hon hade en helt underbart fin röst och var så himla gullig. Så jag är glad att jag bestämde mig för att gå! Vem vet om han kommer hit fler gånger...
Här är en recension.
Och jag återupptäckte en låt, den är såååå himla fin...


Jag var hemma redan kl 22 igen så Michael och jag hade lite mer fredagsmys och kollade bla ett avsnitt av Grey's.

I lördags steg jag upp och började jobba 06.45. Började hemifrån så kunde Michael få lite sovmorgon medan Elliott satt bredvid mig när jag jobbade. När Michael vaknat så åkte jag in till kontoret och jobbade tills klockan var lite efter tre. Klockan 16 skulle vi hem till Michaels bror dit även hans andra syskon skulle komma. Jag skyndade iväg från kontoret och hann handla lite grejor på hemvägen och sen åkte vi hem till Håkan och Lena. De bjöd på middag och det var väldigt gott och mycket trevligt!
Vi var hemma vid 20-tiden. Jag nattade Elliott och sen tittade vi på ett avsnitt CSI och två avsnitt "Modern Family", de är bara 20 min långa. Vid 22 gick jag och jobbade igen och jobbade till 02 på natten. Då var jag helt speedad och undrade verkligen hur jag skulle kunna somna? Men jag lyckades efter ett tag. Sen vaknade jag 06 och tänkte jobb och annat och kunde inte sova mer. Så jag gick upp och jobbade igen :-).

Ingrid skulle komma hit och pyssla med Elliott och mig så jag och Elliott åkte och handlade lite fika, för baka det hann jag då inte. Ingrid kom vid 11.30 och vi började med fika. Sen band vi vars en krans. Eller jag var inte så bra på det, men Ingrid och Elliott gjorde en fin krans!
Elliott binder snören om kransen med hjälp av Ingrid

Själv band jag ihop två grankvistar och pyntade dem lite :-D.

Klockan 14 åkte vi hem till Becka för att titta på deras nya bebis. Vi mötte upp Åsa och Jörgen utanför. Bebisen var sååååå liten! Herregud så liten hon var alltså. Hur söt som helst! Jag hade glömt att de var så himla små och så fina. Vi bjöds på en riktigt stor och god fika! Mycket gott och mycket trevligt! Elliott och Josephine lekte jättebra och var så söta så. Elliott råkade låsa in sig på toaletten... Som tur var kunde Hanns öppna utifrån, hehe. Stackars Elliott blev lite ledsen, men det gick fort över. Tror inte han kommer att låsa in sig på toaletten igen i första taget. Det är ju bra :-).

Jag glömde både telefon och kamera, klantigt nog. Fick låna Michaels mobil, men det blev inte så många bilder tagna... och de få som togs blev inte bra. Så det får vara ett bildlöst bloggande denna gång.

När jag kom hem så jobbade jag. Efter en liten stund så joinade Elliott mig och satt med mig tills det var dags för honom att nanna. Det är en stor fördel med att jobba hemifrån, att ändå få vara med sötskrutten.

Och stackars Oscar har inte fått behålla maten på en vecka nu. Fast han verkar lite piggare idag i alla fall.  Får han inte behålla sin mat inatt heller så får han nog åka till veterinären imorgon. Ja, det kanske han får i vilket fall som helst. Vi får väl se. Det är synd om honom för han är ju hungrig... och han vill ha sin Denta på kvällen, men det får han ingen nu. Lilla vovven.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Så mysigt det ser ut med kransbindandet! Jag är helt fascinerad över hur mycket ni hinner med jämt!

Men stackars Oscar! Hoppas verkligen att han bättrar på sig snabbt. En vecka är ju lång tid...

Kattalena sa...

Ja, det var himla mysigt! Borde pyssla mer!
Och ja, stackars vovven. Vi håller tummarna hårt för att han snart blir bra!