onsdag, november 21, 2012

Koncentrationssvårigheter

Det har varit lite svårt att koncentrera sig på jobbet idag. Tänker på stackars Oscar som är på djursjukhuset och som vi hälsade på igår. Han såg ut att må så himla dåligt. Stackars stackars honom.
Oscar som knappt ville umgås, han var bara deppig och låg och pep lite ynkligt. Inte lik sig.... 

Stackars vovven
Ligga där i en bur och få antibiotika intravenöst :-(. Han har varit på djursjukhuset sen i måndags och hade hög feber och dåliga levervärden när han kom in. Plus att han inte kunde äta.
Idag ringde veterinären och sa att han verkade må bättre. Han har kunnat äta och febern har gått ner. Så imorgon ska de ta nya prover. Om värdena är OK då så får han komma hem! Som jag längtar!!! Men om de är dåliga så kan det bli så att de måste göra biopsi på levern. Men det trodde hon inte att de skulle behöva för han verkade må bättre. Han var "stabil" som hon sa. Fast när hon beskrev hur han var så lät det inte som att han var så himla bra inte, inte lik sig i alla fall. Men det kan ju bero på att han är deprimerad över att vara där :-(. Så han kanske blir gladare när han får komma hem... Jag vill bara få hem honom så han kan sova hos mig i sängen, under täcke och allt. Det är så tomt utan honom hemma.

Och jag är trött och torr i ögonen. Vill mest bara hem och sova. Men idag är det revision med danska revisorerna, så det är bara att hålla sig vaken :-D. Ska försöka få klart pärmar och annat inför den svenska revisionen också, den börjar på måndag nästa vecka. Men först måste jag boka klart precis allt, tyvärr dyker det hela tiden upp lite smått som ska rättas till och så. Och sen har vi ju oktober månad som redan tagit slut och jag knappt hunnit börja göra klart men som skulle varit klart för ett par dagar sen egentligen... Plus att det är moms och skatt och annat mög som jag också måste ta tag i. Men jag har tagit en treo för det brukar hjälpa till att göra mig pigg och effektiv när jag känner mig lite såsig i huvudet. Undrar så hur den funkar? Funkar gör det för det mesta i alla fall :-)

Igår var det avslutningsgång på oljemålningskursen. Alla hade med sig ostar, kex, frukt och dryck. Mycket trevligt!
Och mycket gott! 
Och så målade vi en tavla gemensamt, en stor tavla. Den blev helt tokig. Inte fin men rolig. Alla fick måla olika saker i olika omgångar. En och en. Jag fick börja och rita dit första grejen i kol... sen ritade en annan dit nästa osv osv.
Vår gemensamma tavla...
Nu fick jag ta hem mina tavlor också, de jag gjort under kursens gång. Två små och två stora. Roligt! Ska fixa lite med dem sen kanske jag sätter upp den största på väggen där hemma :-D

6 kommentarer:

Petra sa...

Nämen stackars Oscar! Hoppas han kryar på sig snabbt!

Kattalena sa...

Tack!!! Vi hoppas också!!! Saknar honom....

mossfolk sa...

Stackars stackars Oscar! Hoppas verkligen att han får komma hem nu och att han blir gladare. Det är så himla jobbigt när djuren blir sjuka sådär. (ja ganska dyrt också, hoppas att ni har en bra försäkring!)

Anne-Grethe sa...

Stakkars Oscar! Det er så vondt når dyr er syke. Han ser veldig lei seg ut. Håper han blir frisk fort.
Sender mange varme tanker.

Kattalena sa...

Mossfolk: Tack! Ja, stackars Oscar. Men nu är han äntligen hemma! Och det känns fint! Ja, dyrt! 6 000 kr hittills, som inte försäkringen täcker. Men himla tur att vi har försäkring alltså.... Annars hade det varit 13 000 till!
Tänk så bra vi har det här med nästan gratis sjukvård... det kostar ju minst lika mycket för oss människor som för hundarna egentligen annars...

Anne-Grethe: Han var verkligen dålig.... men nu är han mycket bättre! Så himla skönt! Tack!

Anonym sa...

TREO innehåller koffein. Det har en uppiggande effekt på många.
/Anna-carin