fredag, september 07, 2012

Tjo så flög ännu en vecka förbi!

Idag är det redan fredag! Denna vecka har gått otroligt fort! Jag började på oljemålningskurs i tisdags. Det var jätteroligt! Jag har saknat det! Det är fullt fokus så man glömmer tiden och plötsligt är det fika och sen är det dags att gå hem. Denna gången fick jag måla ägg i en skål, sedd uppifrån... inte helt lätt. Innan målningen åkte jag och hämtade Elliott lite tidigare på förskolan och vi gick hem och lagade middag. Det var himla bra, så fick jag umgås med sötnosen trots att jag var borta på kvällen. Då känns det mycket bättre!

I onsdags kväll uppträdde Mora Träsk på Moriskan i Folkets Park. Mina föräldrar hämtade Elliott på dagis och så träffades vi i Parken. Elliott tycker väldigt mycket om Mora Träsk! Han sjöng med och gjorde rörelserna. Men efter några låtar tyckte han det blev för mycket med det höga ljudet och allt, så då gick vi ut en kort stund. Sen stod vi lite längre bak resten av konserten. De var roliga att titta på :-).
Ja, kul att titta på Elliott också som sjöng med så fint.

Efteråt konserten skulle mina föräldrar gå till sin bil, då blev Elliott så ledsen så ledsen och ville bara vara med dem. Det var ungefär som en dagislämning fast tvärtom, att han inte ville vara med oss :-D. Men han blev snabbt glad igen. Han har nog lite separationsångest sötskrutten.
På hemvägen köpte jag en pizza som Elliott åt hur många bitar som helst av. Så jag kunde glömma att ha med halva på jobbet dagen efter, det blev inte en smula kvar :-).

På torsdagen jobbade jag hemifrån. Utanför fönstret i arbetsrummet syns våra solrosor. Det är de som fick lite kompostjord. De blev typ tre gånger så höga och fick fem gånger tjockare stam än de ogödslade! Får se om vi får lite solrosfrön att mumsa på från dem när de blommat klart :-)
Våra höga välgödslade solrosor.
Det var en riktigt bra dag att jobba hemifrån på! Fick undan en hel del och började redan 06.30 på morgonen. Jag åkte till IKEA och åt lunch. Snabbt, billigt och gott!

På kvällen skulle jag provat på QiGong. Men Helene som jag skulle gå med hade blivit förkyld, så vi hoppade över. Det passade ganska bra för Michael kände sig trött och småförkyld och jag behövde jobba lite mer :-). Jag hämtade Elliott hyfsat tidigt på förskolan. Han sa att han varit glad hela dagen! Så skönt att höra! Denna dag var första gången vi lämnade honom utan att han blev ledsen när vi gick! Elliott berättade vad de gjort under dagen. De hade varit i Afrikaparken på förmiddagen och ute på gården på eftermiddagen. Det gillar jag, att de verkar vara ute väldigt mycket!

Jag lagade mat och fick sen ett ryck och dammsög överallt (så jäkla skönt att ha det gjort, skulle vi gjort redan förra veckan). Och det känns extra bra idag när det är fredag och vi slipper städa i helgen! Sen jobbade jag resten av kvällen i stort sett. Hemifrån då. Idag köpte vi Espressofrukost Michael och jag. Men det skulle jag nog inte gjort. Jag vet inte om det var den eller lunchen men jag fick väldigt ont i magen på eftermiddagen och blev tvungen att gå hem lite tidigare än jag tänkt mig. Michael & Elliott kom och hämtade mig, medan jag väntade på dem körde Catta förbi. Hon stannade till och vi pratade tills M & E kom. Kul ju! När jag kom hem blev det bättre med magen, så jag satte mig och jobbade igen det jag missat genom att gå tidigare.

Och nu har vi haft TV-kväll med AFV och lite chips och dippa. Elliott somnade sött i soffan. Det gör han nästan varje kväll. Tror att han tycker att det är mysigt att somna här med oss. Vi tycker också att det är mysigt! Just nu tycker han att det är väldigt kul att säga "bajs". Det är kanske det här som kallas kiss och bajs åldern? Hehe.

Jag längtar efter att gräva ner en massa vårlökar! Så kul det ska bli med blommor till våren! Här var nästan ingenting i våras, så jag har beställt ett antal lökar att sätta. Men de levereras inte än på ett tag verkar det som.

Nä nu är klockan är mycket och vi är trötta så snart är det dags att nanna.

Inga kommentarer: