fredag, september 28, 2012

Suck

Idag är det en sugig dag alltså.

Det började egentligen redan igår. Jag skulle lägga mig tidigt för en gångs skull och sova ordentligt. Och det började bra, jag la mig innan kl 22. Men när jag lagt mig fick jag jätteont i magen och fick vara uppe till 02. Jag var så trött att ögonen gick i kors.

Sen när jag vaknade i morse så hade jag fortfarande ont i magen och nu även i huvudet. Jag stannade kvar i sängen. Elliott kom och kramade om mig och sa "jag ska ta hand om dig mamma!". Hur sött var inte det då? Han är så fin!

Jag kunde ändå inte sova vidare så jag bestämde mig för att jobba hemifrån.
Jag får ett mail från en på jobbet, han frågar om jag har semester. Tydligen har min mail skickat ett mail till honom kl 07.31 där jag skriver att jag är ledig idag men kommer imorgon??? Jag har inte skickat något mail. Kollar i min skickat mapp och där låg ett mail, skrivet av mig.... spooky!!!

Kände mig lite bättre framåt förmiddagen så bestämde mig för att jobba på kontoret. På vägen dit skulle jag tanka, ingen bensin i gamla bilen. Men köp medgavs ej... inte på något av korten. Jag körde vidare. När jag var nästan på jobb så svängde jag in på en mack och testade att tanka där, det gick bra. Men jag upptäckte att jag glömt tanklocket på taket på andra macken. Suck!!! Så det blev till att köra tillbaka och hämta tanklocket som låg på gatan utanför macken. Nästan hem igen alltså. Sen tillbaka till kontoret.

När jag sen gick på lunch så trillade jag pladask rakt fram på gågatan. Så pinsamt! Känns ju så himla dumt!

Så jag kan inte säga att det är min bästa dag idag inte. Förhoppningsvis blir den bättre?


3 kommentarer:

åsa sa...

Tja, du är i alla fall inte ensam om att ha trillat pladask på gågatan... :-D

åsa sa...

Tja, du är i alla fall inte ensam om att ha trillat pladask på gågatan... :-D

Kattalena sa...

Hihi, nej det känns ju bra :-D