onsdag, juli 18, 2012

onsdagsledigt!

Denna veckan har jag jobbat måndag och tisdag. Det tar ju aldrig slut där, kommer aldrig ikapp :-). Men men, idag är jag ledig och hemma med Elliott. Jag har äntligen läst ikapp på alla bloggar jag följer! Jag hade 423 olästa häromdagen och nu har jag noll!!! Tjo! Så kan jag äntligen hålla mig normalt uppdaterad igen. I söndags var vi hemma hela dagen. På eftermiddagen kom Åsa, Niklas, Emmi och Ebba och hälsade på oss! Vi fikade på jordgubbar, blåbär, hallon, glass, grädde och maränger. Mums!
Det hoppades studsmatta.
Sen gick vi till Afrikaparken. Tyvärr glömde jag kameran hemma. Men vi gick längs havet och sen till en lekplats där Emmi och Elliott lekte.

 I måndags behövde både Michael och jag jobba så Elliott var hos mina föräldrar. Det hade han sett fram emot och de hade gjort en massa kul! De hade varit på muséet och på tekniska muséet. Pappa som just kommit hem från Finland hade med sig present till Elliott. En påse full med fina stenar. Elliott älskar stenar! :-D Han hade fått godis och glass och haft det super. En liten kub med bara 8 bitar i olika färger hade han också fått :-).

Vi tog med oss hämtmat från pizzeria och Kinarestaurang när vi åkte hem till mina föräldrar efter jobbet. Det var jättegott! Vi fick se ett roligt Allsång på Skansen avsnitt och sen visade pappa film från Finlandsresan. Han har varit en vecka i Finland med Uffe, Martin, Tor, Frej och Embla. De verkade ha haft det jättebra!

 Vi fick med oss körsbär hem, mums så goda! Jag tog med mig till jobbet dagen efter, hur gott som helst. Jag skulle haft pizza med också, men glömde min Siciliana... Det gjorde dock inget för Michael och Elliott kom och lunchade med mig. Vi gick till Rosegarden och Elliott åt massor!!! Speciellt vegetariska minivårrullar, räkchips och nudlar :-D. Så det var himla trevligt! Sen jobbade jag till över 19 så Michael och Elliott var snälla och hämtade mig.

De hade varit och köpt en bilbarnstol på dagen, en som vi har i baksätet nu så att Elliott får sitta framåt. Han verkar gilla den!

 Och idag är det som sagt var onsdag och hemmadag. Vi har tagit det riktigt lugnt hittills. Elliott vaknade 07 som vanligt men vi låg kvar i sängen till 08. Sen gjorde jag en hårinpackning av avokado, äggula, olja och honung. Mitt hår är hemskt just nu. Tänk om man vore jätterik och kunde göra extensions när man ville ha långt och klippa sig varje månad när man ville ha kort... Ja, ja... nu är det kanske inte riktigt där man vill lägga sina pengar :-).

Idag har Elliott önskat att vi ska leka med lera och han har lovat att inte ta sönder mina kreationer... hehe. Kanske ska vi gå bort och se om biblioteket här är öppet. Sen är det ju Allsång ikväll. Det tänkte vi också gå på :-)

Inga kommentarer: