lördag, juli 14, 2012

Helg!

I torsdags jobbade jag några timmar på eftermiddagen, kände att jag behövde komma undan lite så att jag kan känna mig mer semesterledig sen. Efteråt träffade jag Helene och vi åt lite tapas på en restaurang där jag köpt en groupondeal (dvs. mycket billigt erbjudande :-D). Det var yttepyttiga portioner, men mumsiga. Och trevligt såklart.

 På fredagen var Elliott och jag hemma och vi målade lite på förmiddagen.
Målade med akrylfärger
På eftermiddagen tittade Camilla och Josefine förbi! Vi bjöd dem på lite lunch. Lax  & räkor marinerade i parmesan och citronvinägrett enligt detta recept. Mycket mumsigt! Vi gick ut en runda med Oscar. Elliott ville såklart till Afrika-parken :-D.
Mysigt med det höga gräset, nästan som en riktig savann! 

Josefine och Elliott lekte massor
Både Elliott och jag fick födelsedagspresenter av Camilla-familjen! Jag fick ansiktspeeling, ansiktsvatten och ansiktskräm från Lush. Använde hela kitet i går och det kändes super! Elliott fick lera med bondgårdstema. De hade med sig glass, grädde och jordgubbar så det hade vi till fika. Det var faktiskt fint nog att sitta ute också. Otroligt nog :-).

När Michael kom hem på kvällen så åt vi lite gratinerade nachos med ost och salsa, några ostar och kollade AFV. Jag nattade sötnosen som var jättetrött vid halv nio tiden. Sen poppade jag popkorn medan Michael gick en runda med Oscar. Idag fick jag sovmorgon det var skönt! Men jag var ändå hur trött som helst när jag vaknade. Pratade med läkaren i fredags och han sa att mitt sköldkörtelhormonvärde är alldeles för lågt så det är nog därför jag är så trött trodde han. Så vi ska testa en ny dos levaxin och om en månad bör jag märka skillnad :-). Så det blir nog bra, hoppas jag! 

I morse lekte Elliott och jag med leran medan Michael var ute en långrunda med Oscar. 
Rolig lera!
Så här tjusiga figurer gjorde jag... hehe

Catta messade att de skulle till IKEA och undrade om vi ville fika med dem där. Det ville vi så vi åkte dit när Michael kom hem. Det var trevligt! Vi åkte hem och har varit hemma hela dagen. Så himla skönt!!! Mer sånt! Jag har tackat nej till två andra saker idag. Måste se till att vara mer bara ledig hemma. Så det känns fint!

4 kommentarer:

åsa sa...

Shit vilka avancerade lerfigurer! Jättefina! :-)

Kattalena sa...

Hehe, fantastiskt tjusiga va! :-D
Roligt att leka med lera ju!

mossfolk sa...

Nu var det till och med så att jag blev sugen på att leka med sådan där lera... Och den där lunchen lät supersmarrig. Måste absolut provas någon gång!

Kattalena sa...

Hehe, ja det var kul!!! Jag var så nöjd med mina figurer men så tog Elliott sönder dem morgonen efter :-(
Ja, prova! Jättelättlagat och väldigt gott! :-)