måndag, juli 23, 2012

helgen!

I lördags var vi hemma och tog det lugnt hela förmiddagen. På eftermiddagen åkte Elliott och jag och sa hej till mina föräldrar. Mamma dukade fram goda ostar! Speciellt god var den sotade getosten! Vi fikade och hade det bra där hela eftermiddagen.
Elliott och mamma hoppar på studsmattan

Vi har fått en riktig klätterapa till son :-)
Michael gick en långrunda runt kalkbrottet med Oscar och sen gick de hem till mamma och pappa också. Vi åkte hem vid halv sex tiden. Handlade på Malmborgs och lagade sen entrecote med pepparsås och klyftisar till middag.
På Malmborgs har de tydligen krokodilkött?!
På söndagen var vi hemma och städade och fixade på förmiddagen.
På seneftermiddagen tog vi en tur till Folketspark och dess roliga lekplats.
Elliott i klättertagen
En rolig klätterställning var det
Elliott lekte på lekplatsen tills han råkade få en gunga mitt på läppen, så blodet rann :-(. Då sa han "aj aj aj" och grät, lille gubben. Tyckte så synd om honom!
Elliott fick lite sockervadd efter att han slagit sig.
Själv köpte jag mintchokladglass, den var mumsig!

Min underbare sötnos!
På vägen hem handlade vi på Coop och sen åt vi tacos till middag. Det var gott!

Elliott gillade sina mini-tubs.
Men vart tog Elliott vägen?
Nya favoritgömstället!
Där är han! :-D
Idag har jag jobbat och äntligen är Åsa tillbaka! Trevligt! 
Michael och jag lunchade på Rosegarden, det var gott och jag blev väldigt mätt! 
Mina föräldrar hade Elliott idag och Michael och jag åkte dit efter jobb. Men de var inte hemma, de hade åkt till Köpenhamn och Zoo. Michael klippte lite grenar och jag satte mig en stund i solen och läste i min bok. Det var mysigt. :-). 

De kom hem efter en liten stund (mammas mobil hade blivit urladdad, så vi visste inte exakt när de skulle dyka upp). De hade haft det jättebra på Zoo, åkt buss, tåg och så buss igen dit. Elliott hade lekt i labyrinterna (lekplatsen på Zoo) så han nästan kom bort, hehe. 
De hade köpt med sig smörrebröd hem. Vi åkte till Vespa och köpte lite pasta och antipasto också som vi åt hos mina föräldrar. Det var gott! Elliott var så glad och dansade till allsången på TV :-D.  

Inga kommentarer: