måndag, mars 05, 2012

ZZzzzz

Jag är sjukt trött idag. Sov hur dåligt som helst i natt, var vaken flera timmar. Ofta om jag vaknar runt 02-tiden så kan jag inte somna om igen. Så himla irriterande. Men men...
I morse handlade jag frukost till jobbet på Coop. Där mötte jag Lina, det var kul! Sen kom jag nästan för sent till måndagsmötet, tog mycket längre tid att handla än jag trodde.

Igår steg Elliott och jag upp ganska tidigt. Vi började dagen med att bada. Kl 11 var det bokbrunch hos Ingrid, hon dukade fram massor av godsaker!  Det var mumsigt och trevligt. Becka åkte med mig och på vägen hem så köpte vi vars två krukor med minipåskliljor på Statoil.

När jag kom hem var jag helt slut, men Elliott och jag gick ut i trädgården och planterade påskliljorna plus några penséer i en kruka. Det var sjukt kallt om fingrarna! Elliott hjälpte mig att flytta runt utemöblerna, vi satte dem på andra sidan uteplatsen :-). När vi var klara gick vi in och gjorde iordning Ceasarsallad till middag.

Vi hade lite soffmys och pärlläggning innan jag åkte iväg till Bennys meditation kl 20. Den var välbehövd! Jag kommer inte ihåg någonting för jag var helt borta under båda de två meditationer som vi gjorde. Så trött som jag var är det ett under att jag inte somnade i alla fall, hehe.


Inga kommentarer: