lördag, mars 03, 2012

Finfin lördag

Elliott och jag tog bussen och sen tåget in till stan idag. Det var jättemysigt! Han är så duktig och håller i handen hela tiden, sitter fint på bussen och tåget. Och så pratar han och kommenterar det mesta längs vägen. Underbart!
Koncentrerad bussåkare
Michael mötte upp oss vid Triangeln. Vi köpte ett par solglasögon till Elliott och sen tyckte Elliott att vi skulle fika. Det säger vi aldrig nej till :-D

fikamys!
Vi gick till "Sockerbit" och åt toast och miniscones.  Jag som inte är helt återställd (något virus som lurar och åker runt på olika ställen i kroppen, mest hals och körtlar) var helt slut efteråt. Så jag åkte hem. Elliott och Michael åkte till Folketspark för att leka på lekplats.

Jag var hemma och tog det lugnt, skrev lite anteckningar gällande den bok som pappa håller på att skriva. Har läst hela nu och den är väldigt bra och intressant. Delvis upprörande. Handlar om klimatfrågan ur ett vetenskapligt perspektiv. Sen dammsög jag, tömde diskmaskinen, hängde upp tvätt och la in ny tvätt och planterade penséerna.

När Michael och Elliott kom hem så gick Michael en hundpromenad. Elliott och jag gick till ICA för att köpa en godisklubba, men när vi kom dit såg Elliott färska jordgubbar och då ville han hellre ha det än klubba. Så det blev det, gott och förhoppningsvis nyttigare (om de inte är superbesprutade... det vet man ju inte).
Hemma gjorde vi iordning korkskruvshasselgrenar som jag plockat hos mina föräldrar. Hängde några smycken i dem och satte upp dem på väggen. Roligt! Michael panerade torskfiléer, jag stekte hela räkor med skal och allt i vitlök och olja och sen tog jag på peppar och citronsaft.
Mycket gott! 
Sen poppade vi popcorn och tittade på E.T. (igen), inte hela dock. Jag gick och nattade Elliott innan filmen var slut. Han var hur trött som helst och somnade mitt i bokläsningen. Sötaste finaste gullunge.

Nu har Michael och jag tittat på ett avsnitt av House och nu är det dags att nanna. Natti natti!

Inga kommentarer: