fredag, mars 09, 2012

Fredagsmys

Elliott och Josephine bland lekplatsens får
Idag har jag haft semester och varit hemma med Elliott. Vi har haft en riktigt mysig dag! Vi tog det lugnt hela morgonen. Strax efter kl 10 hade vi en playdate med Josephine och Becka. Det var skoj! Vi var ute på en lekplats och efteråt fikade vi.
När Elliott och jag kom hem så åt vi lite lunch och gjorde kakdeg.
Elliott hade en dröm i natt, den innehöll stora fåglar som flög i luften. Jag tror att den är en mix av att de på dagis blev jagade av gäss och så har han ett spel på iPaden där man blir jagad av fåglar. Hur som helst så pratade han väldigt mycket om den här drömmen hela dagen. Så den hade nog gjort intryck. Jag vet aldrig att han kommit ihåg en dröm så bra förut. Jag tror att han tyckte att den var lite läskig.

Vid ett-tiden tittade mamma förbi med en stor bit getost och jag fick en jättefin bukett tulpaner!
Fina buketten, den lyser upp vårt kök!
Det var himla trevligt att få eftermiddagssällskap! Vi fikade lite och pratade och Elliott var väldigt lycklig över att hans mormor var här :-).
Min meditationsledare kom förbi med två tulpanbuketter som jag hade beställt. Gulligt att hon körde hit dem.

Annars har veckan varit full med jobb. Vi har haft utbildning i ett nytt ekonomisystem som vi hoppas ska bli så mycket bättre än det vi har! Jag har varit otroligt trött både tisdag och onsdag. Men på torsdagen vände det! Och det var en bra gång hos sjukgymnasten också, kände mig ännu lite piggare efter det. Halsontet är helt borta, tack och lov!

I onsdags hämtade mina föräldrar Elliott på dagis och när vi jobbat klart åkte vi dit också. Vi hämtade thaimat och hade en trevlig kväll hos dem!

Våren kom av sig. En morgon hade det plötsligt snöat igen... snöslask i och för sig... men vi hade ju börjat vänja oss vid lite sol och värme. 
Så här ska det väl inte se ut?
Elliott ville inte åka med mig och handla innan idag. Men när Michael kom hem så ville Elliott följa med, så han och jag var och handlade i Limhamn. På Malmborgs. Dit brukar han gå med mamma. Så han visste precis, man skulle köpa två stycken tropisk juice. Sen skulle vi gå och sätta igång tåget och följa efter det hela vägen (det är ett tåg med tågbana i takhöjd, längs med en stor del av affären). Han var superduktig när vi skulle handla i delikatessen, det var typ 25 nummer före oss, så vi väntade länge i kö.

Väl hemma friterade vi calamares, vi hade även klyftpotatis, några olika ostar och charkvaror till. Sen blev jag hur mätt som helst. Elliott ville titta på "Americas funniest homevideos" och till det åt vi lite ostbågar. Mysigt. Sen ville han gå och sova för han var trött. Det tar på krafterna att vara ledig en hel dag, hehe. Han har verkligen tyckt om att vara hemma idag! 

Nu har Michael och jag har sett två avsnitt av Roswell och nu är det dags att nanna. 

Inga kommentarer: