lördag, mars 03, 2012

Vår

Igår var det fredag och det var en riktig vårdag ute! Solen lyste och på lunchen kunde jag inte låta bli att köpa några minipenséer, tulpaner och lite gröna kvistar.
Michael och jag testade ett nytt bufféställe, det var inte speciellt bra. Lite synd ju, nu när man ändå åt lunch ute.

Jag fick massor gjort på jobbet. Kändes fint! Mina föräldrar hämtade Elliott så både Michael och jag jobbade lite längre än vi brukar och sen åkte vi hem och hade en riktigt bra fredagskväll hos mina föräldrar. Mamma hade köpt färska räkor, krabba och lax. Och en "heta räkor" röra, bröd och vitlökssmör serverades också. Vi tittade bla på Americas funniest home videos och åt ostar. Mycket trevligt! Oscar fick också vara med denna fredagskväll. Han uppförde sig ganska bra faktiskt :-).
Fina Oscar
I torsdags var Elliott också hos mina föräldrar efter dagis, ett riktigt lyxigt slut på veckan för honom, få vara hos mina föräldrar två dagar i rad! :-D.
Själv var jag ute med Åsa, Becka och Ingrid på Afterwork på Fagans. Det var kul! De hade ett jättesvårt och långt Quiz. Vi gav upp och gick hem innan det var klart :-)
Jag tog en mumsig äpplekaka till efterrätt
Idag är det lördag! Det var frost ute så det är kallt. Men solen skiner och det känns ändå som vår! Jag ska plantera mina penséer nu och fundera på om jag vågar ställa ut dem i kylan eller inte :-D. Lite senare är planen att Elliott och jag ska ta buss och tåg in till stan. Elliott vill gärna åka tåget! Ska bli lite spännande. Vad vi sen ska i stan att göra vet jag inte riktigt, kanske gå till en lekplats och lite på Triangeln?
I morse läste jag ut bokcirkelboken. Det känns fint att vara klar med den! Det är nämligen bokcirkelbrunch imorgon, hos Ingrid :-)
Elliott älskar Oscar och vill busa med honom mest hela tiden

Oscar gillar Elliott också :-)
Elliott fick ett påskägg fullt med godis av Helene häromdagen. Här skriver han ett meddelande till henne på telefonen och tackar så mycket.
Koncentrerat skrivande...
Sen väntade han på svaret som han fick och skrev sen tillbaka "Puss orm gurka". Hehe.

Inga kommentarer: