måndag, januari 02, 2012

Nyårsafton mm

Dan före Nyår kom Elliott och hälsade på mig på jobbet! Michael skulle besiktiga bilen. När Elliott kommer till jobb vill han äta av mina knäckebröd, idag var inget undantag. Tre knäckebröd med smör mumsade han i sig.
Elliott slappar lite i jobbstolen
Michael kom tillbaka och vi åkte till Paletten för att köpa blommor. Det är kul att gå omkring och titta på allt som finns där. Två gånger ville Elliott gå till sköldpaddorna.
Sköldpaddor som värmer sig på Paletten
Söt säl
På Nyårsafton fyllde mamma 70 år! Vi åkte och firade henne på eftermiddagen!
Elliott hjälper mamma att öppna presenterna! 
Berit, Annika, Rolf och Olle var med och firade. Ludde och hans tjej tittade också förbi!
Vi blev traditionsenligt bjudna på supermumsiga smörgåstårtor. Jag åt hur mycket som helst! Älskar smörgåstårta! Bubbel var det också till, jag drack inte så mycket, men det lilla jag drack var himla gott! Och vi har ett litet travspel, mina släktingar och jag. Och vi fick utdelning det vi vunnit hittills! Det var ett trevligt litet tillskott till kassan minsann! Hoppas att vi vinner lite nästa år också!
Aline och Ludde
Iphone? :-D
Uffe och hela hans familj tittade förbi och sa grattis! De skulle fira nyår bara två kvarter bort, deras kompisar hade just flyttat dit. Kul!

Elliott hade inte sovit och för att han skulle orka hålla sig uppe tänkte vi att han skulle sova en snutt. Vi fick locka honom att åka bil (då somnar han om han är trött) genom att säga att han fick åka hem och kissa på pottan (han kissar bara hemma... än så länge). Så det ville han och vi gjorde så. På vägen tillbaka somnade han i bilen. Så han fick sova 20 min sen väckte vi honom. Då var det tårta! Trots att jag var så mätt åt jag massor av tårta också, hehe.

Vi spelade spel, åt mumsig oxfilé med klyftpotatis, två såser, sallad och vitlökssmör. Mera spel och sen var klockan plötsligt nästan 00 och vi fick skynda ut för att se alla raketer! Elliott följde med. Efter 2 minuter sa han "Det är inte roligt, jag vill till pappa". Michael var kvar inne med Oscar (som är hur cool som helst vad gäller raketer). Så Elliott fick gå in igen. Vi andra var ute och beundrade fyrverkerierna. Mina föräldrar hade köpt superraketpaket! Vi har nog aldrig haft såna stora förut! Jättekul ju! Massor med raketer, skålande i champagne och önskningar av Gott Nytt År. Sen gick vi in igen. Uffe-familjen och deras vänner kom förbi och önskade oss alla Gott Nytt År! Trevligt!!! Elliott var uppe länge minsann! Vi åkte hem strax efteråt. Det var en jättetrevlig Nyårsafton/födelsedagsfest!

På nyårsdagen vaknade Elliott inte förrän 08.20 vilket är rena sovmorgonen för oss. Jag mådde inte toppen, det berodde inte på att jag druckit sprit för det gör jag knappt. Men jag hade väldigt ont i huvudet och ryggen och ville mest bara ligga i soffan och sova. Jag försökte ta det riktigt lugnt. Elliott var också lite trött så vi satt mycket i soffan. Sen lagade jag julmustkyckling och Jansson. Jansson för att ha som mat att ta med till jobbet nästa vecka.
Mitt mål är ju att ha med mat nästan alla dagar i veckan, så jag slipper äta ute. 

2 kommentarer:

Anne-Grethe sa...

Å så mye god mat dere hadde på nyttårsaften. Jeg blir sulten av å lese om den :)
Så fint at Oscar ikke er redd, Kaisa er redd, men det gikk ganske bra i år.
Ønsker dere alle et Godt Nytt År !

Kattalena sa...

Ja, mycket gott att äta var det! Tack! Och Gott Nytt År till er! Vad skönt att det gick bra för Kaisa i år även om hon är rädd... Synd om vovvar som är rädda :-(
Skönt att Oscar inte är det :-)