tisdag, januari 03, 2012

Dag nr 3 på nya året

Oj vad det blåser ute! Rena stormen... och regnar. Jag jobbar 70% nu och idag gick jag från jobbet strax efter kl 12. Hämtade Elliott på dagis, han hade varit trött sa de. Vi åkte till tandläkaren. Jag tror Elliott väntade sig att det skulle vara roligt hos tandläkaren. Det var det inte... han var väldigt förväntansfull innan. Han fick lägga sig i stolen och hon tittade i hans mun. Han var jätteduktig, gapade stort och allt. Han gillade inte ljuset som lyste i ögonen. Sen ville hon skrapa hans tänder noga. Det tyckte Elliott inte var lika kul. Han ville inte men fann sig och gapade när hon bad honom. Men han tyckte det gjorde ont och när hon var klar var han inte alls lika glad längre... lillskrutten. När vi kom ut i bilen efteråt ville han sitta i mitt knä. Han satt hos mig länge... Tandläkaren sa att han inte skulle ha napp längre, så det var han också lite ledsen över. Nåväl! En liten stund senare var han pigg och glad igen! Eller pigg och pigg, hehe. Han sa att han var väääldigt trött.

Själv är jag också trött. Tycker det här nya året börjat sådär. Jag har fortfarande ont i huvudet (troligtvis är det bihålorna) och ryggen gör också ont. Gnäll gnäll. Så nu har jag gnällt färdigt!
Jag fick ett roligt samtal idag! Benny ringde på mobilen och sa att jag fått en plats i hans meditationsgrupp! På söndagar 20-21. Det var evigheter sen vi anmälde oss dit, jag och Helene och vi trodde att han tappat bort oss... men tydligen inte! Det är himla bra, man betalar 300 kr för hela terminen och allt går till organisationen "Friends". Och så mediterar man tillsammans. Ska bli väldigt spännande faktiskt!

Nä, nu är klockan mycket! Jag ska upp tidigt så det är bäst jag går och lägger mig. Vi har fortfarande trassel med iphoto så jag har svårt med bilder för tillfället. De får komma någon annan gång :-)

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Vi hade ett helt gäng 09-or nu som gett nappen till tomten :)
Likaså gudbarnet, men den tomten var så snäll att han kom tillbaka och lämnade en napp som hon kunde ha om hon inte kan sova på natten ;)

Kattalena sa...

Det var tur att gudbarnet hade en så snäll tomte ;-)
Elliott verkar helt ok med att ha blivit av med nappen dagtid. Bara när han ska somna får han den :-)