fredag, december 30, 2011

Jul igen och kameran!

Igår kom kameran som jag beställt, är så trött på mina dåliga bilder både med mobilen och med systemkameran. Hittade en hyfsat billig som jag hoppas är bra! Vi får väl se! Den behövde laddas igår så jag kunde inte testa. Så idag blir det ännu ett inlägg med mobil-bilder... :-)
Men nu på morgonen har jag testat kameran på lite olika sätt och den verkar riktigt bra! Jag håller tummarna! Om det nu inte är själva fotografen det är fel på egentligen... hehe. Så kan det ju vara.

Igår på jobbet var en av revisorerna här och vi gick igenom Årsredovisningen. Det var bra. Men vi har mycket kvar. Det ska vi fixa nästa vecka. Efter jobbet så åkte jag hem. Elliott och Michael hade varit på dagis och sagt hejdå till Anki som slutade igår. Elliott hade valt ut en nalle med hjärtan på fötterna och "kram" skrivet på tröjan som han ville ge henne. Hon blev jätteglad och rörd. Vi kommer att sakna henne :-(

Vid 17-tiden åkte vi hem till mina föräldrar. Där var det middag och julklappsutdelning med Pelle, Lotta, Mire, Ale, Malva och Mynta. Berit var också där, hon bor hos mina föräldrar denna veckan :-).

Vi fick massor av mumsiga snacks innan maten. Och till middag bjöds det på Kreolskans med ris, sallad och småkorvar. Jättegott!

Sen var det julklappsutdelning.
Oscar ville väldigt gärna vara med och öppna paketen
Elliott fick också julklappar. De blev han väldigt glad för! :-).

Här sliter han upp pappret på en "Mamma Mu" bok! 

Tomten delar ut paket

Elliott myser med Mynta och Malva
Vi fick mumsig marängsviss till efterrätt. Och goda ostar också!

Mycket tjusiga ansiktsmålningar! 
Pappa hade också målat sitt och de sjöng "Vi komma, vi komma från Pepparkakeland" för oss :-). Fick ingen bra bild på pappas ansiktsmålning dock.
Malva

Mynta

Inga kommentarer: