måndag, januari 16, 2012

Hela helgen i ett svep :-D

Fredag:
Vi jobbade som vanligt, Michael hemifrån och jag på kontoret. Sen åkte vi och hämtade Thai och Kinamat och åkte hem till mina föräldrar. De hade hämtat Elliott på dagis. Vi mumsade i oss maten och hade en mysig fredagskväll. Tittade på På Spåret (med Christer och Morgan, mina radiofavoriter!). När vi skulle åka hem framåt halvtiotiden så ville Elliott inte följa med. Han ville stanna kvar och sova över. Så det fick han :-D. Michael och jag körde hem och kollade på ett avsnitt av "Grey's anatomy" och sen fick vi ju sovmorgon minsann. Det hör inte till vanligheten. Vi saknade lillskrutten såklart, känns alltid lite konstigt och tomt när han inte är med :-). Men det var väldigt skönt att veta att vi kunde sova ut på lördagsmorgonen!

Lördag: På morgonen fixade vi Michaels företags bokföring & jag skrev ihop en lista över all information gällande ett nytt ekonomisystem på jobbet. Låg vaken massor på natten och funderade över än det ena och än det andra och var tvungen att skriva ner en massa där på morgonen så jag slapp fundera på det mer... Klockan 11 åkte jag hem till mamma och skulle hämta en glad Elliott som fortfarande inte var så sugen på att åka hem. Gullungen! Vi skulle inte hem utan vi skulle hämta Helene kl 12 för att åka till IKEA. Elliotts favoritställe.

Hämtade Helene och vi åkte till IKEA. Där var en miljon människor och helt stökigt och rörigt. Så vi nöjde oss med att fika och köpa lite ljus och sen åkte vi därifrån. Vi åkte till Leos lekland istället och Elliott åkte rutschkanor och hade kul. Han var inte lika i farten som förra gången, men roligt hade han. Sen fikade vi och efteråt gick vi till Coop och handlade (ligger bredvid Leos). Elliott hade fått en peng av Cattas mamma i tisdags, så jag sa att han fick välja en leksak i affären. Han hittade något meddetsamma! En riktig höjdare... hehe. Den var lite dyrare men vi hade fått tillbaka en annan peng efter återlämnande av en julklapp till honom så om man la ihop båda räckte det precis!
Ett Angry Birds spell! 
Det är Elliotts favoritspel på datorn! Gissa om han älskar detta som han kan bygga ihop själv... hehe. 
Så när vi kom hem spelades det massor! Vi lagade middag och Elliott la sig ganska tidigt.

Söndag:
Vi var uppe hyfsat tidigt, Elliott och jag. Vi badade och sen åt vi frukost tillsammans allihop. Jag åkte till Mobilia och köpte lite byxor till Elliott, en duk och Propex Express. Känner en liten förkylning på G... Sen åkte jag in om IKEA och köpte lite fika inför eftermiddagen. När jag kom hem så slappade vi en stund och spelade lite Angry Birds.
På eftermiddagen åkte vi hem till mina föräldar dit Catta, Magnus, Nea och Cattas mamma Anastasia redan hade kommit. Vi la pussel, pratade och fikade på nötkakor, äpplepaj med vaniljsås/glass och chokladpudding. Mycket mumsigt och mycket trevligt!
Alla hjälptes åt att lägga pusslet klart innan fikan. Elliott la flera bitar helt själv :-)
Jag fick en julklapp av Catta. Lunchspa på Victoria Park! Otroligt gulligt ju!!! Ser jag mycket fram emot! Elliott ville spela "In i stallet" med Catta och pappa. De ställde snällt upp :-D
Spelandes in i stallet
Nea busade runt, pigg och glad! Hon är jätteaktiv och hur söt som helst! När vi satte på lite musik så blev hon jättelycklig och dansade massor.

Här vill hon vara med och spela på iPad:en med Elliott, Elliott är lite skeptisk :-)

Fina Nea busar med korgen :-D
Efter denna trevliga eftermiddagsträff så åkte vi hem till oss. Elliott var inte jättesugen på att åka med men vi mutade honom med lite godis, hehe. Då ville han gärna följa med oss. Hemma lagade jag lövbiff i grönpepparsås med ris och sugarsnap peas. Det blev gott! 
Sen åkte jag iväg på meditation mellan 20-21. Mycket bra sådan! Kom hem så pass tidigt att vi kunde se ett avsnitt av "Life on Mars" innan vi gick och la oss. 

Inga kommentarer: