tisdag, januari 17, 2012

Tisdagstrassel

Igår kunde jag inte somna, så det blev alldeles för sen läggtid. Sen vaknade jag stup i kvarten och hela natten drömde jag om en "tassimo-maskin". Catta har en sån och det blir supergod dryck i den som tex. chai. Snyggt skum och allt. Jag är så sugen på att ha en sådan så hela natten drömde jag att jag bjöd på eller fick drycker ur en sådan... Tokigt!

När jag skulle stiga upp var jag alldeles för trött och ville bara ligga kvar. Hade (och har) ont i körtlar och  rivigt i halsen. Så det ligger definitivt en förkylning på lur. Den hoppas jag bli av med genom att ta propex och ringblommedroppar. Får se om det lyckas.

Elliott sov också ovanligt länge, så länge att vi fick väcka honom vilket är extremt sällsynt!
Han var så rolig igår. Jag skulle natta honom och vi la oss och läste böcker och skulle sova. När vi nästan somnat så hörde han Michael knäcka nötter... så då ville han ha "Pappa". Jag sa går det inte bra med mig? "Nä, jag tycker om pappa så mycket", sa han. Så gick han ut och hämtade Michael. Jag satte mig i soffan. Men fem minuter senare kom Elliott igen och ville gå och kissa på pottan och sen fick jag natta honom igen. Hehe. Tokigt. Då somnade han nästan meddetsamma. Förresten ogillar han tandkräm väldigt mycket. Vi har testat massor av smaker, blää tycker han och grimaserar och får nästan kväljningar... men så hittade jag en tandkräm (dyr) på nätet, den skulle vara utan smak och passa barn. Så vi köpte den och igår sa han att han tyckte den var väldigt god! Så nu går det bra. Skönt!

På jobbet har jag lyckats välta ut ett stort glas vatten över papper och annat på skrivbordet, kommer ingenstans i månadsbokslutet heller. Fastnade i två mindre bolag och sen kom det lite årsredovisningsfrågor emellan och så en telefonförsäljare... Sen gick det en propp, troligtvis orsakad av värmefläkten i mitt rum. Och vi hade inga proppar på lager så då fick jag gå och köpa. Åsa och Debbie var snälla och hängde med.

Nåväl! Ikväll ska jag på bio med mamma. Vi ska se "Pojken med Cykeln" på Spegeln och innan dess ska vi äta på Mosaik. Det ser jag fram emot! 

Inga kommentarer: