måndag, december 19, 2011

Julgranen klädd

Igår hade vi en lite hängig Elliott här hemma. Men han har i alla fall börjat äta igen och febern är borta. Så det är ju bra! Han missade dock Nallekonserten med lucia och allt. Det var synd...

Igår tog vi det mest lugnt och fixade lite här hemma. Elliott och jag klädde granen och lyssnade på julmusik. Michael skruvade upp hyllor i köket och tre gardinstänger.
Elliott beundrar granen som vi klätt tillsammans
Mycket tjusig gran som blev lite sned när vi satte ner den, hehe
På kvällen åkte mamma och jag för att sjunga in julen i Andreaskyrkan. Det var kul! De sjunger ut julen också (den 8:e januari) och då ska jag ta med Elliott. Tror att han kan tycka att det är roligt! Innan jag åkte gjorde jag en pepparkaksdeg. La den i kylen över natten.

Tänkte att vi skulle baka lite pepparkakor idag Elliott och jag. Vi har ju semester :-)
Vi var uppe strax efter 06, då piggelin vaknade...

4 kommentarer:

mossfolk sa...

Åh vilken fin! Jag älskar verkligen julen!
Och så stor Elliott har blivit ser man när han står där bredvid granen.

Fast jag håller hårt på traditionerna. Här kläs ingen gran tidigare än dagen före julafton och den tänds inte förrän på julaftonsmorgonen (bortsett från provtändningen för att se att ljusen fungerar ;)

Kattalena sa...

Tack snälla! Ja, han är så stor nu min lille pojke :-)

Här finns inga sådana traditioner, att ta in granen dagen före, hehe. Den ska njutas av så länge som möjligt. Hoppas bara att den inte hinner börja barra innan julafton ;-)

LYCKLIG MOR sa...

Men hej :-) Trodde din blogg var stängd och har varit för lat för att logga in, men nu ser jag att den är öppen - härligt!
Fin gran! Och oj så mycket jag har missat inser jag ;-)
God jul önskar jag dig!!!!

Kattalena sa...

Tack! Vad kul att du tittat in!!! :-)
God Jul önskar jag er också!