onsdag, september 28, 2011

Konstiga fiskdelar

Igår var det jobb igen och jag var väldigt effektiv om jag får säga det själv :-)
Vi hade mat med oss till lunch, pastagratäng. Den var god! Köpte en latte på eftermiddagen. Det var gott så länge den varade, men sen mådde jag illa resten av dagen/kvällen. Så nu är jag inte speciellt sugen på latte mer. Bra! Fast å andra sidan mår jag fortfarande lite småilla så det var säkert inte lattens fel. Tycker jag mår smådåligt mest hela tiden :-(. Men men, någon gång kanske det går över?

Nåväl när jag hämtade Elliott på dagis så låg det en massa fiskdelar överallt. Äckligt! Vad är det för tokstolle som häller ut fisk innanför och utanför dagisgrindarna?
Lite småäckligt...

Elliott och jag hämtade Michael och Oscar på jobbet och körde hem. Jag lagade lax med couscous, citronsås, broccoli och morötter. Det var jättegod lax (från middagsfrid). Åt fast jag inte var sugen. Sen skyndade jag iväg på oljemålningskursen. Himla bra att jag hann laga mat innan ändå tycker jag. Det var snabblagat.

Denna gången skulle vi måla apelsiner.
Ingen lätt uppgift alltså!

De föregående tre gångerna har jag målat på mina stolar. De är övergivna nu, men ska fortsättas på senare.
Mitt första alster i olja... hehe.

I natt så hade Oscar en väldig känsla för tidstiming. Han kom först in och ville krypa upp i min säng kl 03:33 och nästa gång han väckte mig var klockan 04.44. Lite lustigt tyckte jag :-). På dagis igår ville en fröken och några barn så gärna klappa Oscar. Så jag släppte ut honom ur bilen och lät honom bli klappad på. Vet inte om han uppskattade det så mycket, men det gjorde de som fick klappa honom.

Fina Oscar

Jag är så otroligt glad att bo där vi bor nu! Det känner jag i stort sett varje dag. I morse var det en jättevacker himmel utanför, man ser så mycket mer himmel här.
Och så här fint är det på kvällen när jag närmar mig hemmet :-)

6 kommentarer:

mossfolk sa...

Urk, jag kan just tänka mig hur otrevligt det var att ta rätt på dessa sedan.
Och du är ju jättebra på att måla!!! Stolbilden är superfin! Kul med oljemålning, det har jag aldrig provat...

Kattalena sa...

Ja, usch för att plocka upp alla de fiskbitarna :-D
Gud vad du är snäll!!! Det är bara övningar ju, men hur kul som helst att måla! Testa!

åsa sa...

Jag tycker också att tavlan med stolarna är jättefin!

Kattalena sa...

Vad snäll du är Åsa! Tack! :-D

Anne-Grethe sa...

Jeg syns også at stolene ble kjempefine :-) Venter spendt på neste bilde av appelsinene. Fikk lyst til å prøve noe annet enn landskapsbilder selv også.

Kattalena sa...

Anne-Grethe: Tack snälla! :-)
Hihi, får se om jag vågar lägga ut apelsinbilden... den ser inte lovande ut för tillfället.
Du har ju så vackra motiv! Men att prova något nytt kan ju också vara spännande, kan tänka mig att det blir fint vad du än väljer att måla :-)