torsdag, september 29, 2011

Öppet hus på dagis och fredagsmys

I onsdags var det öppet hus på dagis. Mina föräldrar var också med och tittade på Elliott och alla barnen i hans grupp. Det är skoj att hälsa på på dagiset tycker vi alla! Fröknarna berättade vad de brukade göra om dagarna. Elliott tyckte att det var jätteroligt att vi var där allihop!

En liten pojke tyckte att det var hur kul som helst att låtsasbita mina föräldrar med en plastdinosaurie. Det var inte alls lika roligt att "bita" mig eller fröknarna. Bäst av allt var att låta dinosaurien bita pappa, hehe. Då skrattade han så mycket att han knappt visste vart han skulle ta vägen :-).

Elliott hittade en plastcylinder som han drog på sig.

Den var visst väldigt rolig att rulla runt på golvet med

När vi kom hem lagade vi mat och när det började bli kvällning så cyklade Elliott och jag ner till havet. En kvinna kom ner samtidigt som vi och sa att hon tyckte det var en fantastiskt vacker himmel idag, nästan en religiös upplevelse att titta ut över havet. Vi kunde inte annat än att hålla med.
Jättefint var det! :-)

Sen lekte vi tittut!
Var är Elliott???

Hääääär!

Han gillar verkligen att åka cykel! Kul!

Innan på jobbet firade vi chefens födelsedag! Det skedde på onsdagskvarten, den har nu ersatt fredagskvarten eftersom så många slutar tidigare på fredagarna :-)

Han bjöd på såhär fina och goda tårtor!

På fredagen hämtade mina föräldrar Elliott på dagis och vi åkte dit efter jobbet! Först var jag och klippte mig, sådär nöjd... bättre förra gången. Men men, det växer ut igen hoppas jag :-)
När vi kom hem till mina föräldrar så bjöds vi på otroligt goda krabbor, havskräftor och räkor samt vitlöksbröd. Mums!  Och efter det en massa supergoda ostar!

Mumsiga skaldjur! 

Elliott byggde med klossar.
Klossbyggande! Eller uppradande är kanske ett bättre ord :-) 

Mycket koncentrerad

Och vi hade en riktigt mysig fredagskväll!
När vi åkte hem somnade Elliott innan vi ens kört ett kvarter :-)

Inga kommentarer: