lördag, januari 22, 2011

Lördag

Idag har det varit en riktigt ledig lördag! Vi började med storfrukost. Jag älskar storfrukostar! Har alltid velat ha helgfrukost med massor att välja på men det har blivit av alldeles för sällan. Men nu har vi bestämt oss för att försöka ha en sådan frukost varje helg :-). Elliott uppskattar dem också. Vi sitter riktigt länge vid bordet allihop.

Jag gjorde en hästrad och pratade med mamma i telefon, sen åkte vi iväg till parken för att mata fåglar. Elliott somnade nästan på vägen dit men vi lyckades hålla honom vaken, hehe.

Elliott tyckte att det var roligt att mata fåglarna

Många fåglar var det som ville ha lite mat


Efteråt gick vi till lekplatsen.
Där roade sig Elliott en bra stund!

Åkte rutschkana flera gånger, trots att den är helt livsfarlig (i mina ögon).
Gick omkring lite

Efteråt gick vi till bibblan, jag har aldrig varit på barnavdelningen förut. Där var jättefint! Hur många böcker som helst... Vi satte oss och fikade på caféet innan vi drog oss hemåt.

Jag gick in på Mobilia på hemvägen och hämtade några böcker som jag hade beställt. Bland annat Alex Schulmans nya bok samt en massa barn-böcker. Barnböcker för mig alltså. Som handlar om olika sätt att "uppfostra" sina barn och vilka konsekevenser det för med sig. Ska bli roligt att läsa allihop (när jag nu ska hinna det ;-))!

Elliott somnade i bilen och medan han sov så lagade vi middag. När Elliott vaknade så gick jag ut och tog in honom (han sov i vagnen) och då var han tydligen fortfarande hur trött som helst (trots att han sovit i 1,5 timme). Så han somnade igen i soffan när jag skulle ta av honom ytterkläderna. Sötnosen! Men vi väckte honom efter en stund och så åt vi middag. Idag åt Elliott jättemycket! Trevligt.

Vi hade lugn hemmakväll. Elliott somnade vid 22 och vi har just sett ett avsnitt av "Bones". Nu ska vi gå och nanna.

Inga kommentarer: