tisdag, januari 25, 2011

Socker

Jag är tydligen helt socker beroende idag. Är bara sugen på söta saker, har ätit två små paket nutella och nu har jag köpt mig en co-co också... Mycket gott! Inte nyttigt...

I söndags hade vi ännu en lugn dag. Jag var helt slut i kroppen av någon anledning så jag orkade inte göra mycket... Fast Elliott och jag tog oss till Mobilia för en fika med Helene. Det var roligt! Elliott satt och fikade i säkert 40 minuter, jätteduktig! Han tycker om att fika :-)
Michael mötte upp oss, Helene cyklade hem och vi andra åkte och tittade på ett hus. Det var inget för oss (som vanligt). Vi hade en väldigt lugn hemmakväll. Elliott lekte med bokstäver och jag läste ut Alex Schulmans bok.

Igår var det jobb-dag och jag jobbade till kl 18. Vi har bestämt nu att den som inte hämtar på dagis jobbar till 18. Den som hämtar jobbar till 16. Så blir det lite mer jämn arbetstid. Det blir fint! Och så snart jag är klar med årsredovisningarna (som jag inte hunnit slutföra än) så ska jag ta semester en dag nästan varje vecka. Det blir bra!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Haha, för min del hade det varit mer anmärkningsvärt om jag inte var sockerberoende en dag ;)

Kattalena sa...

Jo, känner igen det där! Jag är väldigt sötsugen för det mesta, men igår var det liiiite väl mycket ;-)