fredag, januari 21, 2011

Fredag!

Igår var vi på ost och vinprovning! Elva mumsiga ostar fick vi smaka av. Tjejen som pratade var jätterolig att lyssna på och vi lärde oss massor om tillverkningen av ostar mm. Vi fick prova olika ostar med olika marmelader (jättegott med tomatmarmelad på gröna tomater, passade till allt!) och olika viner. Suuupertrevligt! Jag var såååå mätt efteråt. När jag kom hem sov Elliott och Michael hade också somnat till därinne. Skönt att ha Michael hemma igen :-)

I morse var vi hos kardiologen med Elliott. Han är så himla duktig hos doktorn. Sitter helt stilla och låter dem lyssna, klämma, sätta på elektroder osv. Och idag var det även en ultraljudskoll så att hjärtat ser fint ut på alla sätt. Och det gjorde det. Allt såg bra ut! Himla skönt!

På lunchen gick vi till Rose Garden och åt buffé. Där träffade jag en gammal gymnasiekompis som just fått sitt andra barn! En jätteliten och jättesöt pojke :-) Roligt!

Annars är det stressigt och mycket på jobbet idag. Hoppas få gjort massor nu på eftermiddagen. Hehe. Sen är det helg!

2 kommentarer:

LYCKLIG MOR sa...

Lät trevligt (och gott! ;-) med vin/ost-provning! :-)
Skönt för er att det såg bra ut för E hos Kardiologen!!!
Trevlig helg!

Kattalena sa...

Tack!
Det var supermysigt och jättegott! Jag älskar verkligen ost :-D
Ja, det är jätteskönt att allt ser bra ut och att det är ordentligt kontrollerat. Finaste Elliott som var så duktig också.
Önskar er en riktigt fin helg!!!