söndag, december 05, 2010

Vinter minsann

Så här vitt av snö är det i parken på väg till jobbet. Underbart men kallt!

Oscar med lite snö på nosen, sötnosen!

Efter jobbet i fredags så gick jag in om Mobilia och handlade. Där mötte jag en av dagisfröknarna (och en av dagiskillarna också). Hon berättade att Elliott och Eldar hade haft kramkalas. De hade kramats och rullat runt på golvet. Sen hade de blivit tillsagda att ställa sig upp så de inte skulle slå sig. Då hade de fortsatt att kramas ståendes. Så himla gulligt!!! De är så himla söta! Jag sa att jag tycker att det är ett jättebra dagis och att det är så bra personal. De sa att de var så glada över att få ha Elliott där :-).

De är verkligen supergulliga alla som jobbar där. De bryr sig om barnen och verkar tycka att det är roligt på riktigt. Jag är så glad att Elliott går där!

Jag köpte lite gotter i delikatessen som vi mumsade på när jag kom hem. Gjorde nachips med salsa och ost på (värmt i mikron). Det blev supergott! Elliott gillade mest osten.
Fredagsmums

Igår var det lördag. Jag steg upp med Elliott som var på strålande humör. Vi hade en mysig morgon. Jag gjorde amerikanska pannkakor som vi åt lite av innan det var dags för Little Gym. På gymmet så busade Elliott runt hur mycket som helst. Han tycker att det är jätteroligt! Efteråt åkte vi och hämtade mamma. Vi körde in till Triangeln, Elliott var helt slut och höll på att somna i bilen på vägen dit. Men vi lyckades hålla honom vaken och när vi kommit ut ur bilen så piggnade han till. För säkerhets skull så fick han en gräddbulle att fika på så han skulle hålla sig vaken :-D
Mums tyckte Elliott om gräddbullen!

Vi handlade det vi skulle och släppte av mamma hos sig på vägen hem.
När vi kom hem så lekte Elliott en stund och sen la jag honom, han somnade på studs.
Medan Elliott sov började jag rensa ur lite ur hans rum. Michael hade skruvat ner en stor garderob medan jag var borta. Jättebra! Nästa vecka har jag tänkt att ta bort alla tapeter, måla om och lägga golv i hans rum. Det ser jag verkligen fram emot!

Lagade lite middag och sen åkte jag hem till Helene. Vi mediterade tillsammans och sen fikade vi och pratade och det var jättemysigt! På vägen hem köpte jag med thaimat från Prince Thai. Rätt nr 4 är väldigt god men lite för stark för mig :-). Min mun höll på att brinna upp... Men det är väldigt god smak så jag härdar ut. Hade dock uppskattat det mer om det inte var så himla starkt.

3 kommentarer:

mossfolk sa...

Mmmm, den där gräddbullen såg verkligen god ut!
När jag äter stark mat känner jag ingen smak utan bara det starka. Å andra sidan är jag jättekänslig -sambon brukar ta bort en portion åt mig innan han kryddar när han lagar mat :)
Söt Oscar med snö på näsan!

Kattalena sa...

Hehe, ja han gillade verkligen gräddbullen!
Vad smart att ni delar portionen så sambon kan krydda som han vill och du få det som du vill. Så borde nog vi också göra här hemma. Michael tycker jättemycket om stark mat men det gör inte jag :-)

LYCKLIG MOR sa...

Kikar in och säger Myspys :-)