måndag, december 06, 2010

På G

Ja, jag är på G. Elliotts rum är tömt, tapetnedångare hyrd och färg och annat inköpt! Nu är det dags, äntligen! Elliott ska få ett eget rum med egna grejor i (inte bara ett skräprum!). Roligt!
Jag laddar med frukost, festade till det med lite julskinka på macka.

Igår var mamma, Elliott och jag på julmarknad på Katrinetorp. Det var jättekul! Mycket fin marknad med massor av saker. Tyvärr hade vi med oss lite för lite kontanter så jag köpte inte så mycket. Men vi fikade på goda mackor och kakor. Elliott fick en julklapp av tomten och fick fiska fiskedamm :-D. Mycket lyckat!
Det var uppträden också. Elliott gillade folkmusiken. Han gillade operasångarna också! Sjöng med i White X-mas, jag visste inte ens att han kunde den :-). Fika är alltid uppskattat!


På eftermiddagen firade vi Tors födelsedag (och även Uffes och Anna Carins). Vi fick först inte loss vår bil för att köra dit, den bara slirade och for fram och tillbaks men inte ut ur parkeringsfickan... Efter lite skottande och puttande så fick vi dock loss den. Det var riktigt halt på vägarna igår. Eller så är det för att vi har så kassa vinterdäck?

Nåväl! Hos Uffe och AnnaCarin fick vi först lite glögg och pepparkakor. Mycket gott! Sen en underbart god middag på oxfilé med stekta grönsaker, ugnsbakade tomater, kantarellsås, klyftpotatis och sallad. Tor fick en kälke som de var ute och åkte på framåt kvällen.
Och innan det var dags att åka hem fick vi kaffe och supergoda tårtor. Och självklart sjöng vi för Tor! :-)

Inga kommentarer: