onsdag, november 03, 2010

Puh!

Här jobbas det och jobbas det inte så har man en massa annat inbokat, hehe. Inte mycket tid för vila och avkoppling, varken i vardag eller helg. Men men, snart så är bokslutets mest intensiva fas över och det blir lite mer normalt igen.

Lille Oscar, vår vovve, sover på djursjukhuset i natt... Han gick konstigt i morse och det har under någon vecka runnit ur hans öga. Han han hade svansen mellan benen redan igår kväll så vi misstänkte att något var fel. Och i morse när han hoppade ur bilen så pep han till som att det gjorde jätteont. Michael åkte till djursjukhuset med honom i förmiddags och de undersökte honom och tog blodprov. De vet inte vad det kan vara så de ville behålla honom tills i morgon. Oscar som brukar sova i sängen hos mig på natten... Nu kommer han att ligga i en bur på djursjukhuset. Vi får hoppas att de tar väl hand om honom. Vi saknar honom här hemma. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt fel på honom. De ska ringa i morgon.

Förresten har jag valts ut att natta Elliott två kvällar i rad (Elliott väljer själv vem av oss som ska natta). Han är så söt! Det är mysigt att natta honom. Vi ligger och sjunger sånger och säger hejdå och godnatt till allt och alla innan det är dags att sova. Hehe.

Jag är förresten grymt imponerad av Åsa som tränat varje dag i 9 dagar... Hoppas jag kommer igång jag med. Men jag väntar tills årsbokslutet är klart, annars blir det säkert ingen kontinuitet i det hela :-)

Nåväl. Det var en liten kort uppdatering och nu är jag så trött så att jag måste gå och nanna ;-)

4 kommentarer:

LYCKLIG MOR sa...

Åh stackars Oscar!Hoppas han mår bättre nu!

Kattalena sa...

Ja, det hoppas jag med!!! Han är fortfarande kvar på djursjukhuset så vi vet inte riktigt tyvärr.. Men han hade varit lite bättre idag tydligen. I morgon så vet vi nog mer. Saknar honom jättemycket!

mossfolk sa...

Usch, det blir så himla tomt när vovven är borta. Lurvig låg ju inne igår och oj vad det kändes konstigt när jag klev in hemma och inte blev mött av ett lyckligt odjur. Alldeles ynklig var han när vi hämtade honom och hela kvällen igår så i natt fick han sova i vår säng :)
Lite ynklig är han allt fortarande, men det beror förmodligen på att han inte ätit sedan i förrgår kväll och att han kanske har lite ont i munnen efter operationen.
Hoppas att de hittade något litet lättfixat fel på Oscar och att han fått komma hem igen!

Kattalena sa...

Oj! Jag trodde att jag hade svarat på denna kommentaren :-). Men jag hade glömt att "ok:a" den.
Visst är det jobbigt när vovven inte är hemma! Så skönt att Lurvig är tillbaka och mysigt för honom att sova i er säng!
Vi har fått tillbaka Oscar nu, ingen vet vad det var för fel så han är hemma och vi ska hålla honom under uppsikt och så är det återbesök på måndag. Han är lite moloken stackaren, men han tycker att det är skönt att vara hemma igen.