måndag, september 20, 2010

Måndag

Ja, inte var det kul med valresultatet inte. Usch. Vet inte vad man ska säga... sorgligt är det i alla fall.

I morse var jag och tog blodprov. Stackars sköterskan lyckades inte få tag på något blod från mina armar så hon stack tre gånger och grävde omkring för att få ut något. Hon sa "säg till om det gör ont så slutar jag". "Aj" sa jag... Hon gav upp. Kallade in en annan sköterska som fick sticka mig för fjärde gången. Då äntligen lyckades det, puh! Har lite ont i armvecken nu :-)

Åsa och jag jobbade till strax före sju idag. Det var skönt att få undan lite. Kanske ligger lite bättre till imorgon? Jag var hos sjukgymnasten på lunchen och fick akupunktur. Äter lite probiotika nu för att se om det kan hjälpa lilla magen. Håller tummarna!

Igår var jag på akvarellkursen. Jätteroligt som vanligt! Efteråt åkte jag och handlade och när jag kom hem så åkte vi till vallokalen och röstade. Vi körde hem till mina föräldrar och hälsade på på eftermiddagen. Vi hade tänkt köpa med landgångar men affären stängde precis när vi kom dit, istället åkte vi till Malmborgs och inhandlade allehanda gotter! Dessa mumsade vi på allihop när vi kom tillbaka :-)
Lillskrutten ville mata fiskarna, men de hade redan ätit så han roade sig med att ta ut alla fisk-grejor och sätta in dem igen :-D

Pappa har scannat in en massa gamla negativ och diabilder åt mig. Jag fick med mig dem på DVD/CD. Så himla kul!!! Och så snällt! Det tog honom bara typ en vecka att göra! Det hade tagit mig flera år... Jag är sååå tacksam. Jätteroligt att ha fått dessa bilder digitalt nu också!

Och idag kom namnlapparna som jag har beställt till Elliott! Så att vi kan märka alla hans grejor. Måste ju vara sååå jobbigt för dagis att hålla reda på vad som tillhör vem. Vi har varit jättedåliga på att märka upp Elliotts grejor. Namnlapparna som är till kläderna ska strykas på. Tyvärr hittar jag inte vårt strykjärn, undrar så var jag gjort av det? Får leta imorgon.

Inga kommentarer: