lördag, september 18, 2010

Lördagskul

Idag har jag och Elliott varit på Little Gym. Det var jätteroligt! Elliott hade hur kul som helst och gjorde nästan alla saker som man skulle :-)
När Elliott sov så passade jag på att plocka undan, dammsuga och våttorka golven här nere. Och jag har stora laddningar tvätt på G också. Lakan och sånt. Himla skönt att få undan det!

Nu på eftermiddagen har Elliott och jag varit på IKEA med Helene. IKEA är som ett stort lekparadis för Elliott. Han ville ha köttbullar när vi kom dit (brukar han aldrig vilja ha) så jag gick och köpte en barnportion till honom och han åt köttbullarna med stor entusiasm, hehe.
Sen lekte han i det lilla lekrummet jättelänge och sen i ett av utställningsbarnrummen. Och efter det busade han runt bland mattorna. Det var svårt att få honom därifrån och då hade vi ändå varit på IKEA i 3 timmar!!! Det var jätteroligt att träffa Helene! Fick se bilder från hennes semester i Serbien, verkade superfint där.

Igår efter jobbet var Elliott och jag hemma hos Camilla. Där fick vi tacos och det var jättegott. Vi såg bilder från deras Gotlandssemester. Verkar fint på Gotland, jag har aldrig varit där. Kanske något man borde besöka någon gång :-)

Nu ska jag laga middag! Hoppas att det blir gott. Det blir något med bulgur och aubergine (Linas matkasse).

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Oj, vad här var mycket att läsa ikapp! Det är helt otroligt vad ni gör en massa saker :) Spännande det där med matkassen...

Kattalena sa...

Ja, matkassen är än så länge väldigt bra! Underlättar vardagen en hel del :-)