söndag, augusti 01, 2010

Söndag

Igår hade Elliott och jag en riktig heldag. Michael jobbade. Vi hade supermysig morgon. Elliott älskar att lägga sitt bamsepussel :-). Han börjar bli riktigt bra på det! Vi åkte och handlade på Coop. Elliott hjälpte till att stoppa ner alla saker i påsen och så körde han vagnen. När vi kom till cyklarna ville han cykla!

Han är ju lite liten för det än, hehe.


Men snart så!

På väg ut från affären sprang vi på Lina och Astrid. Kul! Pratade lite kort då Astrid ville in i affären och Elliott bort till bilen.

När vi kom hem var Elliott trött så då gick vi en runda med vagnen och han somnade så sött. Medan han sov passade jag på att kolla igenom negativ och när jag var klar med det så såg jag att Elliott själv höll på att krypa ur vagnen... Jag gick ut och hjälpte honom ner och han pratade och pratade! Gulle!

Vi lagade middag, flygande Jacob. Elliott åt mest ris och bacon. Det blev ovanligt gott. Vi var i vardagsrummet när det surrade ett bi eller nåt runt Elliotts huvud och han fick jättepanik! Han skrek och sprang till mig och kastade sig om halsen på mig och skakade i hela kroppen. Hakan darrade och han spände hela kroppen! Jag fattade ingenting. Försökte kolla om han blivit stucken eller nåt. Hittade inget. Han satt klistrad i min famn i över en halvtimme. Det gick inte att rubba på honom och han verkade helt chockad. Bytte blöja och såg inget konstigt någonstans.

Men så på kvällen när jag bytte blöja då såg jag. Stora röda blemmor i blöjvecket och ett sår! Lilla gubben!!! Det måste ha varit någon otäck insekt som stuckit/bränt honom innanför blöjan. Gud så ont det måste ha gjort!!! Jag tänkte väl det att han inte kunde få sån panik om det inte verkligen hänt något... Gud vad jag tycker synd om honom :-(

Idag är han också jätteröd och sårig... Lillskrutten.

På kvällen var jag på meditation. Den grupp som jag knappt varit på alls förra terminen. Det var kul och bra.

3 kommentarer:

mossfolk sa...

Usch, jag är inte ett dugg förtjust i stickande, bitande små monsterinsekter. Stackars Elliott!
Men han ser väldigt nöjd ut på cykeln :) När växer man i en trehjuling?

Kattalena sa...

Nä, jag är inte heller förtjust i monsterinsekter! Rejält röd blev lillskrutten :-(

Visst ser han nöjd ut på cykeln! Hehe. Klättrade upp själv och allt.
Jag tror att han kan cykla trehjuling nu, om du menar "vanlig" trehjuling :-)

mossfolk sa...

Ja, det var en vanlig jag menade. En sådan där med plingklocka och rött(?) flak :D