lördag, juli 31, 2010

Kalas

Igår var Elliott väldigt trött efter dagis, blek och inte lik sig alls. Men när han vaknade i morse var han sitt vanliga strålande jag igen! Skönt! Jag var lite rädd att han höll på att bli sjuk...

Elliott och jag började dagen med ett bad i badkaret. Roligt som alltid :-)
Sen gick vi hela familjen en sväng på Mobilia och kollade om det fanns några nya iPhone. Det fanns det inte, de var slut. Vi fikade på Espresso och Elliott tyckte det var himla gott och roligt. Han satt så snällt och åt och åt av allt möjligt. Han hade fått äpple i Telias butik, två stycken... Precis när vi skulle gå därifrån (och Elliott skulle sova) så sprang vi på Becka. Det var kul! Vi fick höra lite om Bulgarienresan.

När Elliott sov passade jag på att klippa Michael. Vi fick väcka Elliott för att hinna iväg på kalas hos Amanda och Alexander som fyllt 3 respektive 1 år.


Där bullades det upp med hur många sorters hembakade kakor som helst!!! Alla lika goda!


Och sen tårta på det. Mums!

Elliott busade runt, Amanda blev jätteglad för presenterna hon fick av oss. Hon är så himla söt, var helt entusiastisk :-)
Det var himla trevligt och avslutades med fiskdamm! Självklart tog kamerabatteriet slut efter typ 10 bilder... så jag tog lite bilder med mobilen och det är ju inte riktigt samma grej, hehe.
Elliott körde runt med docka och vagn, det var toppen tyckte han!

Sen ville Alexander kramas med Michael och då var inte Elliott sen på att kramas han med ;-)

På vägen hem körde vi till Rörsjöparken där Torkilds födelsedag firades! Han hade fått en tatuering i present, tjusig sådan! Vi stannade bara en timme eller så för Oscar hade ju varit själv hemma sen vi åkte på kalaset... Så när de skulle börja spela brännboll då åkte vi hem. Det verkade mysigt med picknick (de hade grillat och mat med). Vi orkade ju inte äta något efter alla kakor förstås :-)

Inga kommentarer: