söndag, juli 04, 2010

Sommar!

Nu kan man inte säga annat än att det är sommarvärme! Idag fick jag sovmorgon ända till 09.30. Mycket skönt! Tyvärr vaknade jag med en spänningshuvudvärk som inte ville ge med sig på hela dagen. Kanske inte alltid så bra att slappna av ;-)

Vi startade dagen med ett IKEA besök för att köpa Gardiner till Elliotts rum. Det är så ljust där när vi ska lägga honom trots rullgardinen. Så nu har vi köpt ett par sammetsgardiner som ska stänga ut ljuset lite bättre.
Obligatorisk glass för vissa på IKEA.

Den här lilla spisen och hyllan är jag sugen på att köpa sen när vi någon gång fått ordning på Elliotts rum. Just nu finns det ingen plats. Han stod där och lekte en lång stund på IKEA och jag tror att han skulle ha jättekul med den!

Elliott sov ganska länge på dagen och jag satt mest stilla och försökte kurera huvudvärken. Trots att jag egentligen borde rensat i garderoben, sy ihop lite trasiga kläder eller trädgårdsarbeta. Det var inte läge för det.

Vi tänkte ta en tur till stranden och äta och rasta Oscar och låta Elliott bada framåt eftermiddagen kvällen. Pappa ringde och undrade om vi hade högtryckssprutan och det hade vi. Så vi åkte dit med den. Där hade de satt upp sin pool och Elliott fick ett riktigt underbart sommardopp! Det var första gången han badade i pool. Han var lite försiktig först men sen hade han hur kul som helst! Att pappa plaskade en massa var så roligt så han höll på att kikna av skratt!!!
Försiktig nedstigning

Nöjd och glad badare!

Toppen att bada med sin morfar!

Oscar fick också ett dopp i poolen och sen sprang han runt som en dåre i trädgården :-D

Lite kall efter badet, invirad i filt och med tröja ätandes jordgubbar! Gullungen kan knappast ha det bättre!

Mina snälla föräldrar passade både Oscar och Elliott en stund så Michael och jag kunde köra ner till restaurangen vid Ribban och äta mumsmumsig mat i lugn och ro! Det var verkligen jättegott och mysigt. Efteråt orkade vi inte med något strandbad, Elliott hade ju redan badat massor. Så vi slappade en stund hos mina föräldrar innan vi styrde kosan hemåt!

2 kommentarer:

LYCKLIG MOR sa...

Hej! :-)
Så härligt det lät med sovmorgonen, det kanske var därför du hade spänningshuvudvärk, ja man brukar väl få det ibland om man sovit för länge ;-)...
IKEA-tur är alltid trevligt, så go E är! Klart han ska få glass :-)
Vilken härlig pool! Mys! Dina föräldrar verkar fina.
Härliga kubb-bilder!
Ostbrickan såg smaskig ut! Älskar ost!Har du testat Manchego-ost någon gång? ser ut som den är med på er ostbricka...jag har ej smakat den ännu, men nu är det nära :-)

Kattalena sa...

Hej! Ja, så skönt med sovmorgon och det var säkert därför jag fick ont i huvudet :-D

Visst är Ikea toppen! Där är så mycket roligt för Elliott att leka med och billig fika!

Jag har underbara föräldrar! Det var riktigt roligt att se Elliott bada! Och att han tyckte så mycket om det!

Ja, jag har testat Manchego. Tror inte jag hade den med denna gången dock men en av ostarna är himla lik den. Den är lite starkare i smaken och det gillar jag! Rekommenderas! Får och getostar är mina absoluta favoriter! Plus buffelmozzarella. Mmmmm...