tisdag, juli 06, 2010

Klipp klipp

Igår var jag och klippte mig hos en ny frisör som jag fått rekommenderad. Jag blev så nöjd! Det hör verkligen inte till vanligheten!!! Bara för att hon lyssnade och så plattade hon inte alltihop innan jag gick därifrån utan jag fick ha det lite lockigt. Fantastiskt! Jag kunde till och med gå ut på stan efteråt utan att skämmas ihjäl. Såg normal ut liksom, det händer ju aldrig (sen min förra favoritfrisör slutade jobba som frisör). Så dit ska jag helt klart gå nästa gång. Där kommer jag nog tom att våga klippa mig kort. Tjohoo!

På lunchen var Michael och jag på några resebyråer och kollade resor till Grekland. Vi har tittat på Georgopolis och på Kato Stalos - båda ligger på Kreta. De ska vara fantastiska att åka till när man har små barn.
Förstnämnda är typ 7 000 kr dyrare än det andra resmålet. Det kan ju inte vara så himla mycket bättre tycker man... Vi har prelbokat en resa till varje ställe för de var på väg att ta slut. Måste försöka läsa lite mer om dem.

På eftermiddagen när jag kom hem fick jag supermegaont i magen. Precis när jag skulle hämta Elliott. Jag hade sån tur att mamma dök upp för att hämta sin cykel just då och hon var snäll och cyklade och hämtade Elliott. Vilken tur alltså!
Elliott var jätteglad att bli hämtad av sin mormor och ännu gladare när hon stannade kvar en stund efteråt också :-)
Jag fick en superfin pelargon-ampel! Massor massor av blomknoppar har den!

På kvällen vågade jag mig iväg på meditation trots magontet och det gick bra! Jag är väldigt glad att jag gick dit för det var sista meditationen för terminen. Mycket mysig kväll. En av deltagarna hade gjort ett keramikhjärta till var och en av oss. Så gulligt! Det var jättefint!

Inga kommentarer: