söndag, juli 04, 2010

Lördagen

Igår förmiddag åkte vi till Southern Kitchen och åt brunch. Det var jättegott! Det tyckte Elliott också. Efteråt gick vi till en lekplats och lekte lite. När vi körde hem så somnade Elliott i bilen. Michael satte upp parasollet på terassen, så skönt med skugga där! Blir mycket mysigare med parasollet också. Själv påbörjade jag projekt trädgårdsland.
Elliott steg upp och vi softade lite på terassen.

Gosegubbarna!


Nyvaknad sötskrutt!

Vi åkte till Olle för att fira födelsedag! Oscar fick stanna hemma, det var han inte så jätteglad för... men han hade i alla fall fått favoriten kycklingvingar till middag innan :-)

Vackra Oscar

Hos Olle bjöds vi på allehanda gotter! Mumsigheter som småkorvar, soltorkade tomater, tapenade, crostini, lufttorkad skinka, nötter av olika slag mm. Jag åt så mycket att jag nästan var mätt innan vi skulle äta "riktiga maten". Den var traditionsenligt grönpepparpaté med rödlökscumberlandsås och cornichons. Sen middag på varmrökt lax, ärtro, färskpotatis, sallad och sås. Elliott åt massor av skinkan och korvarna :-)


Väldigt mätta och belåtna gick vi sedan ner till hundfältet för att spela lite kubb.


Michael och Elliott gick ner till havet och badade. Elliott tog nämligen alla kubbdelar och kastade runt med, så det var en bra idé att de gick till stranden för att bada :-D


Vi spelade kubb, tjejerna mot killarna.


Födelsedagsgrisen Olle samt Rolf i solen


Michael och Elliott kom tillbaka efter badet! Elliott hade älskat att bada! Nu fick han ha Michaels skjorta då Michael tappat hans linne i havet :-)


Vacker påg nu med egen tröja


Lite blandade bilder


På vägen dit och tillbaka såg vi en häger i dammen, det hör inte till vanligheten.

Vi gick upp till Olle igen och mumsade i oss jordgubbar med mjölk och socker (för min del) eller glass om man så ville (det ville Elliott). Elliott var jättetrött och Oscar hade varit hemma själv ett bra tag så vi gick hem vid halvtio ungefär. Jag fick två ostbitar med mig. Mmm...

Det var en mycket trevlig födelsedag och lördag!

3 kommentarer:

mossfolk sa...

Så härligt det ser ut. Och vad ni har orkat hålla igång i värmen! Här har vi legat halvt utslagna och inte gjort många knop mer än nödvändigt :)

Kattalena sa...

Ja det var jätteskönt! Och puh, man blir lite varm i värmen! Det är inte mycket man orkar hitta på. Men när vi gick för att spela kubb så var det lite kvällning och svalare i luften! Skönare ute än inne :-)

Anonym sa...

Finfina bilder!