onsdag, juli 14, 2010

Herregud!

Hur mycket har vi i våra garderober???? Idag har vi passning av Elliott för att få till garderobsröjning här hemma... Vi har bara hunnit med en av våra garderober och lär nog inte hinna mer idag. Jisses, vi behöver VERKLIGEN ett rum till!
Det som ett rum till hade behövts för är ett kombinerat hobby/arbetsrum. Jag har massor av saker som bara väntar på att få bli använda/gjorda. Jag vill ha ett rum där man kan ha allting framme och tillgängligt. Symaskin, strykbräda, arbetsbord, alla akvarellgrejor, målargrejor, pärlor och pyssel. Träningsbollen och annat träningsjox mm. Våra arbetsgrejor (datorn tex). Synthen, fiolen, gitarren, flöjten... Fotosaker som ska scannas osv. Ja, listan kan göras hur lång som helst! Ett sånt rum hade varit fantastiskt bra!!!

Vi får nog ta oss i kragen och börja titta på hus igen. Detta huset kommer aldrig att kunna bli stort nog :-(
Tyvärr!!!! Jag älskar ju vårt hus... trädgården och läget och allt! Men men, kanske kan hitta ett lika bra och tom bättre hus med lite mer utrymmen. Hade ju varit kul om Elliott hade fått ett eget rum också, istället för att trängas med alla extragarderober och hyllor för våra grejor...

Puh! Får väl gå upp och rota igen. Tre sopsäckar fulla med kläder till UFF har vi fått ihop. En sopsäck med brännbart. Hur många cd-skivor som helst som jag ska ta till jobbet och lägga in på datorn medan jag jobbar. Blir ju enklast att göra det där, där sitter man ju hela dagarna och kan stoppa in en skiva i taget.

Liiiite varmt är det också!

Men det är himla skönt att få det gjort!!! Guld värt med passning för sånt här alltså!

3 kommentarer:

åsa sa...

Sen när ni är klara kan ni få komma hem och röja hos oss också! :-D

Kattalena sa...

Eller hur!!!??? Vi har ju bara en hel vindsgarderob till + uthuset + källaren kvar ;-)

åsa sa...

Hehe... :-)