onsdag, maj 12, 2010

Två dagars uppdatering

Igår efter jobbet så var vi hos mina föräldrar. De hade hämtat Elliott på dagis. Gittan var också där. Elliott älskar att vara hos mina föräldrar. Det är så roligt! Han är en sån gosegubbe!
Vi fick pizza och vi la pussel, det var gott och kul! Det var en trevlig kväll och när Elliott blev allt för trött så åkte vi hem.

Idag har jag jobbat. Fick gjort en hel del. Halvårsbokslutet känns genomarbetat. Michael och jag åt lunch på No 1 vilka har libanesisk buffé. Det var såååå gott! Jag åt hur mycket som helst av babaganouch (stavas det så?), hummus och någon annan röra. Falaflarna var frasiga och goda. Överraskande gott och inte så himla dyrt.

Imorgon ska vi ha ett litet kalas för Elliott (de som inte kan komma på det "stora")! Ska bli roligt! Jag har varit och handlat en massa idag.

Jag hämtade Elliott på dagis. Där satt han själv i ett litet "rum" (en avgränsad del av ett större rum) och var helt fokuserad på att trycka i små bloppar i en hålad "bräda". Han blev glad när han såg mig men han ville inte gå hem. Så vi satt kvar ett tag. Faktiskt var vi där i mer än en halvtimme. Han fick macka och banan innan vi gick. Alla barn satt så snällt stilla på stolen. Elliott också, en stund. Sen ställde han sig upp och det var för att busa med mig. Fröknarna sa att sådär gör han aldrig när de är själva, då sitter han så fint hela tiden :-D
Han sa "hej" till alla som kom och hämtade sina barn. Det var roligt att vara där med honom. Han verkar trivas på sitt dagis och det känns så bra!

Nu på kvällen har jag varit på teckning igen. Hann med tre teckningar minsann. Det är inte illa.
Nu har jag förberett tårtan och dukat lite. Ska gå och nanna nu!

Inga kommentarer: