tisdag, mars 23, 2010

Måndag

Igår var det måndag och jobb igen. Jag jobbade inte så länge, hämtade Elliott strax efter 14. Vi åkte och hälsade på hos Malin och Amanda. Det var jättekul att träffa dem! Amanda är så otroligt gullig och så snäll med Elliott. Sistnämnde var lite blyg först men sen kom han igång och de sprang fram och tillbaka genom hallen :-D. Vi fikade på te och macka, mycket mumsigt!

När vi kom hem hade mamma varit här med en jättefin blombukett! Delar av buketten

Jätteglad blev jag för den! Fick även en liten kruka med pärlhyacinter, de är så fina tycker jag! Så snällt! Synd att jag inte var hemma. Michael lagade middag och när vi hade ätit gick vi och la oss. Elliott var uppe strax före 05 så det var tur att vi la oss tidigt.

Idag lyxade jag till det med espressofrukost. Jobbade heldag, Michael hämtade Elliott. Det var en glad liten son som hälsade mig välkommen när jag kom hem! Han hade målat på dagis, med pensel. Han hade målat massor sa Michael - jag hoppas få se det imorgon :-)

Nu måste jag rusa i säng, klockan är alldeles för mycket!
Natti natti!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej va fin blogg du har;)
Ja vi har en ny whippa hos oss.
Det skulle vara jättekul att ses. Vi får försöka hålla ögonen öppna för era träffar med vintisarna.
Jag träffade CC tror jag han hette med sin jättegulliga matte på Lc,n i söndags, kul.
Hälsar Pia

Kattalena sa...

Vad kul med en ny liten whippettjej! :-D Henne vill vi såklart träffa! Ni åker till LC nu igen, vi åker inte dit för Oscar får inte springa pga ryggen. Synd. Om ni ska på någon whippetträff kan du väl hojta till här eller på min mail? Så försöker vi också komma då! Hade varit så kul att träffa er! Och om Liam kommer hit måste vi anordna en liten träff :-)
Vad har du för mailadress?