torsdag, mars 25, 2010

Jaha

Här sitter jag uppe mitt i natten med jätteont i magen :-(
Inget kul alls faktiskt... måste ha ätit nåt dåligt...

Idag efter lunchen ringde de från dagis och sa att de misstänkte att Elliott fått ögoninflammation. Det är tydligen väldigt smittsamt så de ville att vi skulle hämta honom. Jag ringde vårdcentralen så vi kan få konstaterat om det är just ögoninflammation och de sa att vi kan komma dit imorgon kl 10.

Michael hämtade Elliott på dagis och sen hämtade han mig och jag stannade hemma med gullungen. Sköterskan jag hade pratat med sa att vi skulle badda Elliotts ögon med avsvalnat kamomillte. Därför gick Elliott och jag till Mobilia och köpte sådant.
När vi kom hem skulle jag börja laga mat, men just när jag lagt i lök + vitlök i stekpannan hände en liten bajsolycka (som jag såklart var tvungen att prioritera) och allt brändes vid. Hehe. Det verkar vara en olycksam mat-vecka för mig denna vecka. Igår blev såsen jag gjorde jätteäcklig, den som alltid brukar bli god. Åt den ändå. Och imorse bakade jag bullar som blev jätteäckliga, sega och hårda. Dem åt jag också.
Det blev alltså så att jag fick hoppa över att laga mat för vi hade inte mer lök... Ringde Michael som kom hem först vid halvsjutiden och bad honom köpa med hamburgare hem.

Nu när jag sitter här och hoppas att mitt magonda ska vara slut så tittar jag på de fina tulpanerna och freesiorna som jag fick i måndags. De är superfina! Många olika sorters tulpaner :-)
Vill gå och lägga mig, kommer att vara hysteriskt trött imorgon... kanske kan jag gå och lägga mig snart? Nä, nu har jag ont igen så det går nog inte... :-(

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Usch, hoppas att det gått över nu! Trist med ögoninflammation, hade ingen aning om att det var så smittsamt...

Fina blommor piggar hur som helst alltid upp :)

Kattalena sa...

Ja, nu känns det mycket bättre! Har tom sovit lite extra här på dagen. Bestämde mig för att inte jobba och mamma har hand om Elliott :-)

Jag visste inte så mycket om ögoninflammation jag heller, fick slå upp det på nätet, hehe. Vilken tur att internet finns!