torsdag, februari 18, 2010

onsdag och torsdag

Igår hämtade vi Elliott hos mina föräldrar och där blev vi bjudna på middag! Sån lyx. Vi fick jättegod fisksoppa! De hade hämtat Elliott på dagis och allt hade gått jättebra!
Men Elliott har visst fått blöjeksem... synd om honom. Så vi ska kolla om vi hittar några nattblöjor som är lite luftigare än de han har. Och han ska få gå utan blöja lite oftare :-)

När vi kom hem så la vi Elliott nästan meddetsamma och sen kollade vi lite på störtloppet och när Anja hade kört så gick vi och la oss. Jättetrötta.

Det var min natt inatt och det var första natten på över en vecka som Elliott vaknade. Han vaknade 03.45 och var vaken till 05. Så det var jag med. Sen tog Michael över och då somnade de om. Elliott somnar aldrig om med mig... De sov till 07.15!!!
Jag somnade också om men väcktes av Oscar som behövde gå ut kl 06. Hehe. Lyckades dock somna om en snutt igen.

Jag lämnade gullungen på dagis och för första gången någonsin blev han INTE ledsen!!! Så fantastiskt skönt!!! En dagis fröken sa till mig att jag har en underbar pojke och att han är så speciell. Hon sa att hon tycker jättemycket om honom! Då blev jag glad :-D
Han är ju så fin!!! Han är deras lille ordningspolis, hehe.

Innan jag gick till jobbet mötte jag upp Åsa på Espressohouse och vi köpte med oss frukost. Det var mycket mumsigt och en bra början på dagen! Idag är det nog mest rapporter jag ska jobba med, håller på att ta fram nya sådana och det tar tid, men är kul!

Inga kommentarer: