fredag, februari 19, 2010

Buhuu

På dagis har de magsjuka. Buhuu! Det som jag är såååå rädd för... Ena fröken sa till mig att jag fick välja hur jag skulle göra, nu vet jag i alla fall att det är så.
Funderade lite på att vara hemma med Elliott, men så tänkte jag att om han redan är smittad och blir sjuk när vi är hemma så är ju inte det så himla kul det heller. Så jag lämnade Elliott där idag ändå och nu är jag jätterädd :-(

Och såklart att jag var kvar på dagis igår för Elliott ville visa en massa grejor och springa runt med mig och såklart att en av de som blivit sjuka var just den fröken som hade dem på eftermiddagen...

Så nu kommer jag att vara rädd hela helgen! Dessutom ska vi till Ingrid på 40-årskalas imorgon. Kan ju bara hoppas att inte någon liten son blir sjuk då!
Varför ska det finnas såna otäcka sjukdomar??? Vad gör de för nytta? Buhuu...

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Hm, det är många år med förskola, skola och fritids. Fast det bra är ju att han samtidigt bygger upp immunförsvaret. Om man ska se det positivt :)
(det är för övrigt en av mina stora farhågor... att barnen ska bli magsjuka på skoltid sedan när jag blir fröken)

Kattalena sa...

Usch ja!!! Lång tid och många sjukor, huuu. Det var lite skönt att läsa att du också oroar dig för det inför ditt kommande skolfröken jobb :-)