måndag, januari 04, 2010

Idag - en stor dag

Oj oj, återigen flyger tiden iväg! Jag skulle göra en sammanfattning av året som gått men det tar sån tid och jag har sällan tid att sätta mig vid datorn. Så det får komma så småningom, kanske :-)

Vi var väääldigt trötta efter nyår, det där med att inte sova mer än typ 3 timmar på natten gör att jag får ännu svårare att sova nästa natt, hehe. Så himla ologiskt. Men nu känner jag mig hyfsat pigg igen.

I förrgår var vi hos mina föräldrar och min bror Peter och hans familj var också där. Vi kom först och började med att lägga pussel. Det är så kul! När Pelle och familjen kom så satsade vi på att lägga klart pusslet innan vi skulle äta. Och vi lyckades minsann :-D
Jobbar för att få klart pusslet. Vi är många så det går undan...

Vi fick supergod middag! Rostbiff med svartvinbärssås, pressad potatis, gelé, sallad och inlagd gurka. Mums!!! Elliott var trött tidigt så vi åkte hem strax efter 19. Det var en perfekt tid faktiskt! Vi nattade Elliott och han somnade i stort sett direkt, jag själv gick också och la mig och somnade också i tid. Sen drömde jag en himla massa olika drömmar under natten och vaknade stup i kvarten, men det var skönt att ha lagt sig i tid!

Innan vi åkte till mina föräldrar på lördagen så bestämde vi oss för att vi skulle slipa och olja om bänkskivorna i köket. Det har behövts hur länge som helst men vi har inte kommit loss. Det tar lite tid. Så jag började plocka undan allting (som står i en enda röra på matrumsbordet). Vi kom inte så långt för jag började även ordna om i köksskåpen. Vilket också var välbehövligt! Men Michael hann dra loss det mesta av den gamla mjukfogen (när jag försökte skar jag mig 3 gånger så jag gav upp, hehe)

Men igår morse när Elliott och jag stigit upp så plockade jag undan allt det sista. Så igår blev det omfogat överallt. Nu är det slipning och oljning kvar. Hoppas vi blir klara idag för Becka och Josephine kommer nog och hälsar på oss i eftermiddag :-)

Igår hann vi med mycket, förutom diskbänksfixandet så var vi och åt frukost på Medina. Elliott läser medan vi hämtar frukost.
Frukosten var en stor besvikelse. Vi ska inte gå dit fler gånger för frukost i alla fall :-). Efteråt var vi på IKEA och fikade för att bli mätta (typ) och Elliott fick glasspinne. Elliott med sin glasspinne

Han lekte och lekte på IKEA. Det är ett toppenställe tycker han! Vi köpte ljus (här är så kallt så det går åt mycket ljus nu för att värma upp).
Finns mycket roligt på IKEA

När vi varit hemma och Elliott sovit så vaknade han trött och lite kinkig. Jag skulle iväg till Mobilia så jag tog med mig honom. Där var han helt lycklig! Han fick springa hur mycket han ville i korridorerna. Han verkligen älskar det!På väg ut från Mobilia
Efteråt åkte vi och hämtade mat på Krua Thai.

Idag är det en stor dag!!! Idag börjar Elliott på dagis. Det ska bli spännande!!! Han börjar 08.30 och både Michael och jag ska vara med och skola in honom. Det är bara 1 timme idag.

Oj! Det börjar bli bråttom, vi ska vara där om 15 min!!!

Inga kommentarer: