söndag, december 20, 2009

Se det snöar

Oj vad det snöar! Så här mycket snö minns jag inte ens när det var sist... Hade varit trevligt om det skulle fortsätta fram till jul, men om jag läst prognoserna rätt så blir det plusgrader igen strax före julafton :-)

Igår var Elliott och jag på kalas och firade mitt brorsbarn Tor. Det var jätteroligt! Elliott blev jätteglad när hans mormor kom ut och mötte honom. Vi fick glögg och lussekatter, mycket mumsigt! Elliott lekte med bokstavsmagneter mest hela tiden. De är toppen tycker han! Tyvärr har vi ingen magnetisk kyl hemma så vi kan inte ha sådana. Men jag tror att jag har sett att man kan köpa magnetiskt "papper" som man kan klistra på ett skåp. Måste försöka hitta det. Sen kan grabben få lite bokstavsmagneter hemma också :-D

Vi spelade spel igår också, "Genialt" - ett jätteroligt spel! Mamma lekte med Elliott under tiden. Vi serverades väldigt mumsig mat. Fyllda lövbiffar (med soltorkad tomat + fetaost, oliv + ost, lök + äpple). Till det fick vi ugnsstekt klyftpotatis, ugnsbakad lök, senapssås och sallad.

Väldigt mätta spelade vi sedan pingis. Uffe, Martin, Frej, Embla, pappa och jag. Det var roligt! Jag var bättre än jag skulle trott med tanke på hur sällan jag spelar :-D
Mamma var snäll och tog hand om Elliott så jag kunde spela :-).

Och som om vi inte var mätta nog fick vi även en glasstårta (jordgubbs- och vitchokladtårta med maränger i). Mums!

Elliott höll sig vaken ända tills 20.30. Då körde vi hem. Oj vad det snöade!!! Man såg knappt vägen alls när man skulle köra in på motorvägen, lite läskigt faktiskt. Men det bättrade sig när vi närmade oss Arlöv. Innan dess körde jag typ i 50 hela tiden... hehe.

Om en liten stund ska Elliott och jag åka och hälsa på Camilla. Michael jobbade hela dagen igår och ska jobba idag med. Så det är bra att vi håller oss borta, Elliott och jag :-)

Nu när gullungen sovit så har jag faktiskt dammsugit hela huset. Skönt! Har rensat och sorterat i garderoben också. Men det är massor kvar att göra. Här är saker precis överallt... men kanske vi får tid i jul?

3 kommentarer:

crrly sa...

Ey darling. Så kul att läsa om allt mys ni har! Vilken kontrast till vårt liv, haha... ;-p

Du kan köpa magnetisk färg! Det har vi gjort (tror det var på Bauhaus) och målat ena sidan av köksskåpet med, du vet de grå skåpen som står på golvet direkt till höger när man kommer in i vårt kök. Himla smart.

En kompis har målat insidan på toadörren med vit magnetfärg!

Kattalena sa...

Jamen jaaa! Vilket bra tips! Att måla på en dörr istället blir ju superbra! Tack!

Tack så jättemycket för superfina julkortet också!!!

Hoppas ni får en riktigt mysig jul och att vi ses snart igen!

Kram!

crrly sa...

Tack själv för superfint julkort, så himla sött. Japp, vi får boka in nåt snart!