tisdag, december 22, 2009

Oj oj

Nu sover Elliott och det är så mycket jag vill hinna göra! Jag vet inte var jag ska börja :-D Vill sy en kjol, min svarta har gått sönder, fixa julkorten - jaaa, jag är ute väldigt sent, Elliott vägrar ha på sig tomteluvan ens en sekund ;-) så jag har inte fått något bra foto..., plocka undan alla leksaker så man kan gå utan att trampa på något, laga lite lunch, dricka en kopp kaffe, läsa en bok, kolla bloggar... jaaaa, hur mycket som helst! Puh! Och så blogga då, hehe. Där börjar jag. Fast nu har han redan sovit en timme (jag har skördat i farmen på facebook, totalt meningslöst bortkastad tid, hehe).

Nåväl! Igår var Elliott hos mina föräldrar på eftermiddagen och kvällen. Då åkte han pulka för första gången! Så kul!!! Vi har ingen pulka så vi har inte tagit ut honom i snön. Han var jätteglad när vi kom dit. Han älskar att vara hos mina föräldrar! Sötnosen!

Michael och jag var på information om Elliotts dagis. Det är ett helt nytt dagis som öppnar 4 januari och kommer att ha ca 50 barn alla mellan 1 och 2 år. Allt fokus är på barnet och barnet kommer själv att få välja den person som tar hand om det mest. Det var jättefina, stora och fräscha lokaler. De kommer att vara ute jättemycket. De ska faktiskt få lära sig om hela Malmö med omnejd och åka runt både på cyklar och med bussar. Så småningom. Det var väldigt entusiastiska lärare och jag är säker på att de kommer att hitta på massor med kul saker. De hade så många idéer... En av dem gillade att sjunga och spela, en var utepedagog eller vad det heter, de ska ha en ateljé där och de kommer att göra massor av kreativa saker allt efter vad barnen själva kan och vill göra. Det känns bra helt enkelt! :-)

Nä nu ska jag pyssla med lite annat! Har förresten fått jättefina julkort, de är vi jätteglada för! :-)

4 kommentarer:

Martina sa...

Liam blev jätteglad för sina julklappar! :D En till pippi ! Han snuttade på den länge här i soffan. Kände nog att den var från er! Tusen tack för allt.. <3 /Martina och liam

Kattalena sa...

Vad kul att han gillade julklapparna! :-D
Tusen tack själv! Ha en jättebra jul!

crrly sa...

Ååh, vad glad jag blir av att höra om dagiset! Härligt!!

Kattalena sa...

Ja, vi är så himla glada att det blev just det här dagiset! Sån tur att vi tackade nej till det första vi blev erbjudna :-)