fredag, december 18, 2009

Jobb och vovvar

Nu tror jag att jag fått undan en hel del av mitt jobb... puh! Trodde aldrig jag skulle komma framåt alltså. Det har varit väldigt mycket denna veckan. Det är inte bara fördelar med att jobba mindre tid eller med att ha semester :-). Denna veckan har jag jobbat heltid... och jag jobbar på måndag också och det känns bra! Behöver komma ikapp lite!

Idag var jag hemma två timmar runt lunch för då skulle Michael med Oscar på sjukgymnastik. Ernst fick följa med hem. Elliott sov när vi kom men vaknade efter en liten stund. Jag försökte sätta på honom tomteluvan men han tog av den meddetsamma. Tänkte jag skulle fixa ett julkort men det gick inte så bra :-)
Men jag kunde inte låta bli att sätta tomteluvan på Oscar.

Ernst kom inte heller undan :-)

Ernst ville inte gå ut när vi var på jobb, jag fick lyfta ner honom från stolen för att få med honom ut. Och när vi skulle åka tillbaka till jobb hemifrån så ville han inte stiga upp ur soffan, Michael fick lyfta ner honom, hehe. Tror inte han gillar snövädret så mycket.
Elliott tyckte det var kul att Ernst kom på besök, klappar honom fint.

Igår var jag hos tandläkaren och fick en ny bettskena. Den verkar stabil och bra, förhoppningvis biter jag inte sönder den. På vägen hem därifrån gick jag förbi Gustav Adolfs torg. Där är ett träd som är superfint juldekorerat med små lysande paket.
Roligt att det är så färgglatt (fast det ser lite mörkt ut på denna bilden... bilden gör det inte rättvisa...

2 kommentarer:

Sagoruna sa...

Oscar är såå söt i sin tomteluva och Ernst ser så härligt full i fan ut när han biter på tofsen - syrran upp i dagen! Å det hoppar i hjärtat när man ser den lille gullungen så oväntat på bild vilken tur att han har er och sin husse och matte!

Kattalena sa...

Ja, Oscar är himla söt och Ernst också, hehe.
Vi är så glada att få umgås med Ernst, han är så kär! Och det är en fantastiskt bra lösning att Oscar får lite extrapromenader med Ernst husse och matte :-)