söndag, mars 03, 2024

veckan som gick

På onsdagen den 28:e februari gick jag ut med Spike på morgonrunda innan jag cyklade till kontoret. 

Kollade in änder

Första cykelturen och det tog 24 minuter. Det var helt OK även om jag var lite svettig när jag kom fram. Det var fint att kunna cykla längs med havet första halvan. Sen var det samma väg som jag cyklat från förra stället halva vägen. 

På lunchen var vi ute med de danska revisorerna på ett ställe precis bredvid kontoret. Hyfsat nyöppnat ställe i tidigare "La Couronnes" lokaler. De hade supergod foccacia som man dippade i olja o salt. Mums alltså! Sen tog jag en buffelmozzarella med tomater. Jättegott!

Vi har så mycket kakor på kontoret just nu (pga revisorsbesök mm) så det är svårt att låta bli att äta av dem! Jag tror jag tog minst 6 kakor i tisdags... för jag var så trött och behövde nåt uppiggande. Inte den bästa grejen. Även om det är jättegott! 

När jag cyklade hem var det lite frustrerande med alla elcyklar som cyklade om mig... Jag får tänka att jag får bra motion på köpet. 1 timmes motion om dagen om jag cyklar! 

På torsdagen var jag sååååå trött redan när jag vaknade. Och såååå trött på kontoret... Vi var på lunch med de danska revisorerna på Osteria di la och det var jättegott! Men hu så trött jag var! 

På kvällen firade vi att Martin disputerat! Det gjorde vi med att Martin och Megg bjöd oss på Rose Garden tillsammans med fler släktingar, hela 22 stycken var vi! Elliott och Joakim var sjuka men jag körde och mina föräldrar åkte med. Det var väldigt stressigt innan, för kom hem sent pga jobbet och sen bilkö på hemvägen. Behövde upp om lägenheten och fick sen springa till bilen, hehe. Hur som helst så var det en mycket trevlig kväll och jättegod mat. Jag åt massor... 

Första omgången

Speciellt åt jag av deras tiramisu! Den var såååå god... Och så tog jag mycket strössel, så gott! Det äter man ju aldrig annars. På hemvägen åkte även Embla med i bilen, det var trevligt 😊. 

På fredagen jobbade jag hemifrån, vilket var väldigt skönt! För man sparar en hel del tid genom det. Och jag tog en förmiddagsrunda med Spike. Han gillar att sitta ibland och sen gick vi så han fick springa lite på kullen vid hundfältet. 

Spike sitter fint
Går på kullen
Där var en fågel
En till fågel i bakgrunden

Spike låg i solen medan jag jobbade (fast jag råkade skugga honom här)

Och på kvällen åt vi tacos, vilket jag var såååå sugen på! Det är en av mina favoriträtter, fortfarande efter så många år.... Vi kollade också japansk serie med Elliott. 

På lördagen kom Michael upp och vi fyllde i en blankett till smärtmottagningen i Lund inför Elliotts besök där som vi fått remiss till i slutet på april. Sen följde Elliott med honom. Joakim och jag åkte till kontoret för att hämta underredet till ett bord och ställa på vinden och sen tog vi det lugnt och hade TV-kväll och gick en runda på kvällen. Bland annat till Ica för att köpa lösgodis, så längesen jag åt det! Jättegott var det!!! 

Det var mörkt ute och spegelblankt vatten när vi gick ut

På söndagens morgonrunda tog jag en tur till hundfältet igen. Så fint att vi kan göra det och det blir så mycket mer livskvalitet för Spike! Och för oss! 

Han gillar fältet!

Nu springer han inte bara utan kan gå lite lugnt också

Och så vill han gosa ner sig bland grästuvorna


Efteråt tog vi en liten paus och tittade ut över vattnet. Han tittade också på en massa galna människor som höll på med gympa vid ett hus, de är nog där varje söndag tror jag. Spelar musik och tränar. Och en bit därifrån var det några pensionärer som spelade Boule. 

Inga kommentarer: