måndag, november 12, 2018

vecka 45

5/11 måndag
Steg upp och hittade en överraskning på golvet i hallen. En fin teckning & lapp som Joakim gjort till mig, med rosblad strödda runt :-). En fin start på dagen! Jobbade på kontoret.
På lunchen gick jag bort till Willys för att se om de hade bläckfiskringar, det hade de inte.

Efter jobbet träffade jag Helene på Espresso för en liten födelsedagsfika, hon fyllde år dagen innan. Vi delade en jättegod kanelbulle och drack vars en kopp te. Mysigt med fika och som alltid mycket att prata om!

Hämtade Elliott på hemvägen, han var hos Michael som är förkyld. Elliott o jag gick ner till garaget för att se om mina vinterdäck låg kvar. Vi kom inte in då man måste öppna med en lägenhetsnyckel (Boaktiv) men det såg ut som det låg fyra däck där. Får kolla en annan dag så att det säkert är mina, då ska jag ta hem dem. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan det är dags för min nya bil att anlända och min gamla att säljas.

Hemma friterade jag bläckfiskringar. Det blev gott men efter att ha ätit några stycken blev man alldeles mätt på dem och ville inte ha fler. Hade morötter, gurka och paprika samt vitlöksaioli till.
Vi tittade på Lilla Aktuellt och på ett frågetävlingsprogram som vi gillar. Sen gick Elliott för att sova och jag duschade innan det var dags för mig att nanna.

6/11 tisdag
Vaknade alldeles för tidigt, putsade vardagsrumsfönstret på utsidan, eftersom jag ändå hade lite tid över. De var så otroligt skitiga, trots att det inte alls var länge sen de blev putsade. Elliott fick frukost och sen åkte vi till skolan. Sweet låg och gosade sig på stolen i hallen, där vi tagit bort skrivbordet och satt en stol.
Sweet visar magen
Var på kontoret och pillade med koncernrapporten. Det gick bra. Hämtade Elliott på hemvägen. Passade även på att hämta mina däck i garaget. Väl hemma åt vi spagetti och köttfärssås till middag.
Sen la vi pussel och tittade på Lilla Aktuellt. Jag kom på att jag skulle klippa Elliott så det gjorde jag också. Det blev fint, Elliott var nöjd.

7/11 onsdag
Jobbade hemifrån. Var iväg på Rosenmassage i Limhamn. Det var många år sen jag var på sådan massage. Den var fantastisk! Använde friskvårdsbidraget till det, himla bra ju!
Sen jobbade jag hemifrån resten av dagen.
Lite ljung i balkonglådorna
På kvällen kom det en tjej och tittade på bilen, det var helt mörkt ute så inte mycket hon såg.
Hon fick provköra lite också.

8/11 torsdag
Jobbade på kontoret. Fick veta att Elliott blivit förkyld och var hemma från skolan.
Mamma och jag träffades på lunchen och gick och åt sushi. Det var längesen vi åt det! Det var jättegott! Och som alltid trevligt att luncha med mamma :-).
Hade budgetmöte med Torgny hela eftermiddagen.

Joakim hade fixat mat tills jag kom hem, vi åt Beuf bourgignon. Jättegott!

9/11 fredag
Mango följde mig till parkeringen på morgonen. Bara för att jag ställt bilen på baksidan istället för framsidan. Han är så söt!
La sig framför mig när jag skulle gå
Strosade efter mig
Jobbade på kontoret, glömde min lunch hemma... så dumt!
Joakim och jag mediterade på lunchen (han hemma och jag på kontoret). Det är så bra! Borde göra en sådan paus varje dag.

På hemvägen körde jag in om Malmborgs i Limhamn och där hittade jag mamma vid kryddhyllan :-D. Lustigt att vi är där samtidigt. Köpte två bitar entrecote, såg inte jättefina ut men de var supergoda! Vi njöt av varje tugga. Åt sallad till. Jättegott!
Mums!!!
Blev lite samtal och mess med en som ville köpa bilen och som var lite strulig. De skulle åka 50 mil och komma och titta på bilen på lördagen. Så då vill de nog verkligen ha den?
Gjorde pepparkaksdeg på kvällen, skurna pepparkakor. La den i kylen över natten.

10/11 lördag
Eftersom de skulle titta på bilen denna dag och hade åkt 50 mil så gjorde jag rent bilen inuti och tvättade rutorna på den tidigt på förmiddagen. Michael kom med Heimi då han och Elliott skulle ut på lite längre pokemontur.
Heimi och Mango har inget emot varandra
Heimi fick vara ensam hemma då Joakim och jag åkte till stationen och hämtade upp bilköparen som verkade lite märklig men åkte med oss hem och skrev på papper. Heimi kräktes på golvet, skrivaren strulade, jag hittade inte mitt registreringsbevis och det mesta var lite kaotiskt :-D. Elliott kom hem mitt i kontraktsskrivandet och Heimi hämtades. Men tillslut var allt klart. Så skönt att vi fick sålt bilen så smidigt!

Elliott var fortfarande förkyld. Vi gjorde pepparkakor och jag cyklade till Limhamn för att handla lite.
Vi åt blandade gotter och hade fredagsmys. Joakim trädde om mina läderarmband.
Elliott vill inte vara med på bild
11/11 söndag
Denna dag var det fars dag. Elliott gjorde teckning till Michael och för att kunna lämna den så ville han sova hos sin pappa :-). Jag cyklade till Limhamn och handlade. Vi städade där hemma. Bakade toscakaka och nötkakor (till pappa) och gjorde ädelostsås av gräddädel + cremefraice att ha till pepparkakorna.
Eftersom det var farsdag så bjöd vi hem mina föräldrar och pappa fick lite farsdagspresenter.
Det blev en eftermiddagsfika på lite smått och gott! Det var väldigt kul att ha dem här! Elliott var glad och hade kul med att videofilma med mobilen. Michael hämtade Elliott på kvällen (eftersom vi inte har bil och bussförbindelsen inte är så bra). Mina föräldrar stannade kvar och vi tittade på första dejten på TV. Jag tycker det är ett så roligt program! Vet inte vad de andra tyckte dock, hehe. Vi fick två jättefina blombuketter av mamma. Lyser upp här hemma.
Glada tulpaner!

Inga kommentarer: