lördag, april 01, 2017

1 april

Nu är det 1 april och dags att börja blogga lite igen :-).

I natt har jag sovit ok för första gången på evigheter, vilket jag är väldigt tacksam för. Det är förkylt här hemma. Inte så farligt för min del. Men både Joakim och Elliott har väldigt ont i halsen.
Jag har mer problem med att min hjärnan går igång på högvarv så fort jag vaknar. Det sker per automatik. Men jag har fattat läget och försöker att andas lugnt och varva ner mig.
Och jag har ingenting inbokat framöver förutom jobb och där är det så det räcker och blir över.
Ska försöka att följa Sweets exempel närmaste tiden :-)
Något som är jättebra är att i förra veckan gjorde vi klart det sista i lägenheten i Trelleborg och den blev besiktigad och godkänd och det är så skönt att allt är klart med den nu.

Jag bestämde mig för att ta en riktig vilodag idag trots att jag har massor med jobb som inte blev gjort i fredags då Elliott blev sjuk och jag själv inte heller mådde bra. Det enda jag gjorde var att jag åkte en tur till Ikea och köpte en hylla som jag kollat upp i förväg. Den kostade bara 99 kr och den ska vi ha på balkongen och ha kryddväxter i.

Det är så varmt och vårigt nu! Så skönt! Joakim och jag satt en stund ute på balkongen i solen.
Det gjorde jag igår med, satt på balkongen och gjorde en meditation och drack lite kaffe.
Det är så himla skönt att ha balkong i söderläge.

Trots balkong och fin lägenhet vill jag gärna flytta härifrån. Det är trångt och saker överallt, Elliott har inget eget rum för det är mest mitt arbetsrum, det är långt att cykla till jobbet och jag orkar inte ha matlagning gemensamt för tillfället. Och även om det är roligt med ett kollektivt boende så är det roligast när man har behov av det och energi för att bidra till det. Ingetdera har jag just nu. Och det är varken kul för mig eller för kollektivet :-).

På kvällen tittade Joakim och jag på "Rita", inte många avsnitt kvar nu. Och så gjorde jag bruschetta som blev riktigt god.

Inga kommentarer: